Soutěžte se Sazka Fantasy! V nabídce velké peníze i zájezdy

Liga mistrů je zpátky a v plném proudu! A s ní i prvotřídní zápasy a hlavně galapředstavení těch nejlepších hráčů na světě! Nejlepším způsobem, jak si sledování slovutné soutěže zpestřit, je zapojit se do Sazka Fantasy. Poměřte síly s ostatními manažery a navrch získejte zájezd dle vlastního výběru nebo lákavé ceny!

Potěšte své blízké: Fotbalové adventní kalendáře s kinder čokoládou.

Už je to nějakou dobu, co cestovní kancelář FotbalTour.cz spolupracuje s partnerem a velkým jménem Sazkou. Díky této spolupráci máte i vy, naši klienti, unikátní možnost vyrazit na nejlepší fotbal na planetě.

Jak? Je to velice jednoduché. Zapojte se v soutěži Sazka Fantasy a dle svých znalostí, vědomostí či pocitů poskládejte tu nejlepší jedenáctku na dané kolo Ligy mistrů. Kdo získá nejvíce bodů, vyhraje! Body se udělají za góly, asistence nebo čistá konta.

👉 Hrajte Sazka Fantasy ZDE

A teď to podstatné! O co se hraje? V každém ze šesti hracích kol vítěz získá poukaz v hodnotě 10 tisíc Kč na zájezd dle vlastního výběru od naší společnosti FotbalTour.cz. Ale pozor, to není vše. V každém kole se navíc rozdávají odměny za více než deset tisíc!

Suma sumárum. Šest hracích kol, šest příležitostí vyhrát vysněný zájezd nebo získat krásné ceny! Tak na co ještě čekáte?