Sledujte finále CEWE FOTOKNIHA roku a vyhrajte hodnotné ceny! CK FotbalTour.cz je hrdým partnerem akce

3 minuty čtení

Finále soutěže Česko-Slovenská CEWE FOTOKNIHA roku se kvapem blíží a cestovní kancelář CK FotbalTour.cz věnuje jako hrdý partner soutěže jednomu z vítězů 9. ročníku zájezd s naší společností. Veškeré informace naleznete ZDE nebo na našich sociálních sítích Facebooku či Instagramu.

OSOBNOSTI SHOWBYZNYSU A PEUGEOT 3008 PRO ABSOLUTNÍHO VÍTĚZE!

Letošní galavečer proběhne online ve středu 19. května od 17.55 hodin v Praze – s VIP porotou v žižkovském studiu a finalisty soutěže připojenými online do vysílání na YouTube CEWE CZ a SK a Facebooku CEWE CZ a SK. Do VIP poroty usednou třeba houslista Pavel Šporcl, zpěvák Václav Noid Bárta, režisér a kaskadér Petr Jákl, herečka Patricie Pagáčová a mnoho dalších.

Už za několik dní se tedy během slavnostního vyhlášení dozvíme, jaká CEWE FOTOKNIHA v Čechách a na Slovensku byla v uplynulém roce nejlepší. Večerem budou jako moderátoři provádět Petr Říbal a Roman Juraško. Hlavní cenou pro absolutního vítěze je nový automobil SUV Peugeot 3008! Pro další kategorie jsou v osudí také zájezdy do New Yorku, Salzburgu, na Kapverdy nebo fotoaparát Nikon Z6.

HRDÝ PARTNER SOUTĚŽE

Je naší velkou ctí, že jednou z cen bude i zájezd od naší cestovní kanceláře FotbalTour.cz. Zmíněný zájezd získá vítěz kategorie VOLBA VEŘEJNOSTI. Naše společnost je zaběhlou a nejoblíbenější cestovní kanceláří na českém trhu. Do soutěže jsme věnovali libovolný zájezd na sportovní událost v hodnotě 25 tisíc korun (1.000,- euro). Je tedy jen na vás, kdo si jej odnese. Naši nabídku si můžete prohlédnout ZDE.

Během galavečera navíc proběhne i soutěž pro diváky o ceny od společnosti Samsung (mobilní telefon Samsung Galaxy A52 či tablet Samsung Galaxy Tab S7) nebo poukazy na CEWE fotoknihu. Proto neváhejte a užijte si vyhlášení dnes už tradiční soutěže z pohodlí domova. Diváckou soutěž naleznete ZDE. Přejeme hodně štěstí!

Celkem bylo do 9. ročníku přihlášeno 4300 fotoknih. Každý měsíc vyhlásila odborná porota nejlepší knihu měsíce. Vždy jednoho vítěze z Česka a jednoho vítěze ze Slovenska. Ti získali hodnotný poukaz a navrch byli zařazeni do velkého finále.

Všichni soutěžící svými výtvory také podpořili charitu. Za každou přihlášenou CEWE FOTOKNIHU totiž organizátoři soutěže věnují 25 korun nadačním fondům Pink Bubble a Sue Ryder.

Pomocí „lajků“ můžete sami hlasovat o nejlepší knihu online do 17. května do 12.00 hodin na tomto ODKAZU.

NÁŠ TIP: Nenechte si ujít novinky v našem FAN shopu
Potěšte svou fotbalovou duši suvenýry už od 25 korun!

Přejít do FAN shopu