S klienty FotbalTour.cz je vždy „anděl strážný“

V CK FotbalTour.cz máme dlouholeté zkušenosti se sportovní turistikou v celé řadě zemí. Většinou jde o zájezdy na fotbalové zápasy napříč Evropou. Bez problémů však připravíme i kompletní zájezdy na jiné sportovní události. Naši klienti již zažili atmosféru závodů Formule1, tenisových grandslamů nebo zápasů zámořských soutěží jako NHL (hokej), NBA (basketbal) a NBL (baseball). Poptávka po takových dobrodružných cestách každý rok narůstá, ale pořád dominují naše fotbalové destinace.

Každou sezónu cestujeme se zvětšujícími se skupinami klientů do Barcelony, Madridu, Londýna, Manchesteru, Liverpoolu, Milána či Mnichova. V těchto evropských metropolích mají totiž své domovy nejslavnější fotbalové týmy.

Cestování na zápasy milovaných klubů našich klientů není každodenní záležitost a proto k němu přistupujeme s náležitou odpovědností. S dostatečným předstihem zjistíme detailní představu klienta a vše od prvního do posledního momentu cesty připravíme na míru. S velkou přesností dbáme na výběr vhodných časů odletů a příletů, vyhovujícího hotelu a požadované kategorie vstupenek. Na většině zájezdů doprovází naše klienty delegát od nástupu do autobusu či letadla a další čeká přímo v dějišti zápasu.

Delegát

Po každém ze stovek zájezdů a tisíců obsloužených klientů zlepšujeme úroveň servisu a úkolů delegátů. Model se zaměstnancem FotbalTour.cz žijícím přímo v destinaci zápasu se nám osvědčil a naši klienti tak mají informace z první ruky ohledně všeho, co dané místo nabízí, ale také vyžaduje.

Mezi hlavní úkoly delegátů provázejících klienty v místě konání zápasu patří:

  • organizace transferu z letiště do hotelu v daném městě
  • asistence při ubytování klientů v hotelu (check-in)
  • osobní předání vstupenek, pokud jsou k dispozici až ve městě konání zápasu
  • praktické rady ohledně místní hromadné / individuální dopravy, možností v centru města, vhodných podnicích na stravování či večerní posezení
  • organizace prohlídky stadionu, kulturních památek, místních atrakcí. S našimi klienty takové možnosti komunikujeme vždy předem a tak je na místě vše připraveno bez zbytečného čekání v řadách na vstupenky, nebo přímo na prohlídky
  • při větších skupinách příprava vybraného programu přímo v místě konání zápasu, dle požadavků klienta
  • doprovod klientů po celou dobu zájezdu
  • v případě neočekávaných událostí, je delegát vždy připraven pomoci klientovi

IMG_20151120_075414

Právě poslední bod je ten, díky kterému klienti rádi vyhledávají naše služby opakovaně. Několikrát se totiž stalo, že během pobytu ve Španělsku byly našim klientům odcizeny kabelky či peněženky, včetně dokladů. Ať už z nepozornosti nebo v důsledku nástrah velkoměsta, výsledek je vždy stejný a to návštěva policejní stanice. I ve velkých zemích na západě Evropy se může stát, že nastane jazyková bariéra a anglický jazyk nestačí. V takovém případě je plynule-španělsky mluvící delegát doslova dar. A takový dárek čeká na naše klienty v každé ze zmíněných metropolí. Ze zkušeností víme, že standardně 30 minutové vybavení všech náležitostí takového incidentu je bez jazykově zdatného asistenta nekonečným dohadováním se, často bez požadovaného konce.

Na základě zpětných vazeb od klientů jsme zjistili, že delegát často plní roli „anděla strážného“ na místě daleko od domova a zažitých zvyklostí. Samozřejmě jsou i klienti, kteří si přímo v místě sportovní události organizují program sami a služby delegáta využívají minimálně. Vyhledají ho pouze pro účel předání vstupenek a nakrátko prohodí pár slov v hotelu nebo jiném místě setkání.

S CK FotbalTour.cz cestují za sportovními zážitky různé typy klientů. Někteří chtějí prozkoumat navštívené město sami, jiní jsou vděční za doprovod zkušeného delegáta. Pokud jste nebo znáte dobrodruha či naopak cestováním nezkušeného milovníka sportu, FotbalTour.cz je správná adresa pro všechny.