Ronaldo a Bale zvou do svého chrámu, zdolají hrdé Basky?

Píše Richard Hanzlík, z prvního neobjektivního sportovního portálu TakUrcitee.sk.

Bohatý klub kupující hvězdy z celého světa bez ohledu na to, jestli je potřebuje, se utká s klubem, který se snaží i v dnešní době držet v týmu baskickou tradici. Takže i kdyby měl nemozené množství peněz, Ronalda s Balem do svého mužstva nikdy nedostane. To si je radši vychová. Převálcuje Real ve své domácí pevnosti takového hrdého soupeře? Bilbao umí nepříjemně kousat bez ohledu na jméno protivníka, takže nečekejte, že by si čerstvý vítěz Ligy mistrů v tomto zápase mohl oddychnout.

real

Říjnový výlet do španělské metropole slibuje ten nejlepší sportovní zážitek. Město, které Evropě dalo finalisty Ligy mistrů a tři nejlepší hráče uplynulého Eura si vás získá. Ubytujeme vás v blízkosti nádherného Estadio Santiago Bernabeu, samozřejmě vám zůstane dostatek času i na prozkoumání města. Ať už to bude Palacio de Cibeles, z kterého je na město perfektní výhled, Královský palác, anebo jiná památka, kterých je Madrid plný. Když vás omrzí kultura, nenechte si určitě ujít typický španělský sport – býčí zápasy. Góly sice neuvidíte, ale ten sport má opravdu koule.

Madrid patří i gurmánům. Gazpacho, paella, sangria. Nebudete vědět, co ochutnat dřív. Když se vám poštěstí, možná během dobré večeře potkáte jednu z hvězd domácího mužstva. Abyste svoje šance zvýšili, určitě navštivte podnik Txistu. Různé jazyky tvrdí, že šance na potkání roste podle toho, jak se povedl poslední zápas. Za tip mi neděkujte. Jen doufejte, že tři body zůstanou doma.

Real Madrid zájazd

A potom už zápas samotný. Víc než 80-tisícová aréna, která v sobě dokonale spojuje historii s moderní současností. Před vámi ty největší hvězdy světového fotbalu vedené fotbalovým géniem Zinedinem Zidanem. Ve fanshopu nebudete vědět, který dres si vybrat, i když nejvíc se stále prodává ten s číslem 7.

real madrid ronaldo

Ale pozor, kvalita bude na hřišti běhat i v bíločerveném. Aríz Aduriz fotbalově nestárne a může udeřit i přes poločasovou přestávku. Iker Muniain, věčný talent španělského fotbalu asi už nikdy nedosáhne úrovně top světových hráčů, ale bránit bych ho teda nechtěl.