Reakce na vyhlášení mimořádné situace | FotbalTour.cz

Vážení klienti, přátelé, kolegové a partneři,

všichni vnímáme aktuální situaci ohledně opatření ve snaze zabránit šíření koronavirus v Česku i v zahraničí. Restrikce jsou na místě a jen málokdo si je dovolí zpochybňovat.

Rádi bychom Vás znovu informovali, že CK FotbalTour.cz nadále pracuje na řešení vzniklé situace a komunikuje se všemi partnery: klienty, kluby, hotely, leteckými společnostmi, dodavateli, pojišťovnami a v neposlední řadě i se státem, abychom Vám byli schopni podat další informace. Na naší otevřené komunikaci neplánujeme nic měnit.

Je velmi náročné poskytnout Vám ihned relevantní informace a odpovědi, když se situace mění doslova z hodiny na hodinu. Na nejčastější otázky, zda se bude konat Vámi objednané sportovní událost, zda se uskuteční Váš zájezd v březnu, dubnu, květnu, červnu nebo zda a kdy Vám budou vráceny Vaše peníze za vstupenky a zájezd, které máte u nás objednané, v tomto okamžiku nedokážeme odpovědět. Pracujeme na tom, abychom co nejdříve vyřešili všechny záležitosti a refundace. Jsme však stejně závislí i na tom, kdy budou refundace od všech výše uvedených partnerů vráceny nám.

Další vývoj samozřejmě sledujeme a budeme sledovat. Ale závisí na množství okolností, které my jako CK nedokážeme ovlivnit a rozhoduje se o nich již na úrovni států a jejich nařízení. Vyhlášená mimořádná situace je skutečnost, na kterou není a nemůže být předem připravena žádná instituce a společnost. Odpověďmi, řešeními ani personální.

Proto Vás prosíme o trpělivost při řešení Vašich požadavků, které adresujte na naši CK a našich pracovníků. Pracujeme na maximum a na nikoho z Vás nezapomeneme. Jsme neustále k dispozici, doporučujeme kontaktovat nás hlavně emailem nebo prostřednictvím kontaktního formuláře na webu. Můžete nás kdykoliv kontaktovat. Nezapomínejte však prosím na to, že o Vás víme, Váš požadavek evidujeme a nemusíte nám ji připomínat opakovaně. Nikoho neignorujeme.

Prosíme Vás, zachovejte klid, dodržujte instrukce a zůstaňte v bezpečí. Všichni si přejeme návrat do normálního života, ve kterém chceme svobodně a ve zdraví žít, cestovat a podnikat.  

Ve jménu CK FotbalTour, děkujeme.