PREMIER LEAGUE RADAR (3): Kdo vtrhne do boje o Evropu? Nejhlasitěji se hlásí Straky

3 minuty čtení
píše David Zlomek

V závěrečném díle našeho seriálu se podíváme na zbytek ligy. Nejzajímavější je pochopitelně Newcastle, jehož finanční možnosti jsou téměř neomezené. Kromě toho ale bude posilovat třeba West Ham. A ani zbytek ligy nebude chtít zůstat pozadu.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

👉 Premier League zná jízdní řád. Haaland začne proti „Czech“ Hamu!

Newcastle zvolením kouče Eddieho Howea trefil do černého. Anglický trenér Newcastle v klidu zachránil a očekává se, že Straky zamíří na Evropu. Pochopitelně i díky finančním možnostem. Hovoří se o Hugovi Ekitikem, nadějném útočníkovi z Remeše. Howe a spol. mají políčeno i na chtěného stopera Botmana z Lille.

Straky jsou kromě těchto borců spojováni i s dalšími hvězdami světového fotbalu. Pokud by neklapnul příchod Ekitikeho, mohl by přijít Victor Osimeh z Neapole či Ousmane Dembele jakožto volný hráč. Ve hře je například Diaby z Leverkusenu či Nathan Aké z Manchesteru City.

👉 PREMIER LEAGUE RADAR (1): Zase závod dvou? Kdo ovládne další ročník PL?
👉 PREMIER LEAGUE RADAR (2): Nadějný Arsenal i nový architekt v United. Co plánují „ti druzí“?

Dalším zajímavým týmem, zvlášť pro české fanoušky, je rozhodně West Ham. Ten se asi do žádného zběsilého utrácení pouštět nebude, všechno ale bude záviset na tom, jestli klub opustí Declan Rice, či ne. Hvězdný záložník má pořádně vysokou cenovku.

Pokud by neodešel, dá se očekávat, že Hammers budou investovat do obrany. Prvně ze všeho chtějí uplatnit opci na gólmana Areolu, následně třeba koupit stopera či nadějného beka Aarona Hickeyho z týmu Bologna FC.

Zajímavé bude přestupní léto Evertonu, jenž se o fous vyhnul pádu. Trenér Lampard údajně touží po Harrym Winksovi z Tottenhamu či stoperovi Tarkowskim z vypadnuvšího Burnley. Více než o posilách to však bude o případných odchodech. Pakovat se může Richarlison, Calvert-Lewin či Yerri Mina.

Sice není jisté, kdo kam přijde, nicméně vězte, že jisté je, že další sezona Premier League bude ještě lepší než ta uplynulá. Jen si představte krásné letní počasí, narvaný stadion a pravou anglickou atmosféru, kterou doplňují hvězdy světového formátu na hřišti. To chcete! Využijte jednu z našich nabídek a leťte si do Anglie splnit svůj fotbalový sen!

Premier League už má rozlosováno na nový ročník! Zajímavá vás, na jaké zájezdy můžete vyrazit? Mrkněte se na naši nabídku ZDE.

NA PREMIER LEAGUE S FOTBALTOUR.CZ

Chcete si už dnes zarezervovat zážitek na celý život, ať se máte na co těšit? Udělejte si u nás nezávaznou rezervaci na svůj oblíbený klub, nebo pořiďte pro sebe či své blízké dárkovou poukázku a výběr nechte na později. Na webovém portálu CK FotbalTour.cz pro vás budou postupně přibývat i konkrétní nabídky zápasů i anglických tripů s více zápasy.