Předpověď na říjen: Gólové hody na Camp Nou

Píše Richard Hanzlík, z prvního neobjektivního sportovního portálu TakUrcitee.sk

Kdyby dnes svět napadli mimozemšťani na obrovské lodi, nepotřebujeme ani Bruce Willise. Na prolomení jejich obrany stačí trio MSN. Messi, Suarez, Neymar ničí jednu obranu za druhou a jinak by tomu nemělo být ani v zápase proti Granadě. Na Camp Nou se pro body nejezdí. To spíše naopak. Domácí „Blaugranas“ si na svém širokém hřišti většinou pohodlně navyšují svůj sezónni nástřel (čest výjimkám jako byl Alavés). Tento rok se dokonce božský Leo přebarvil na blond, abyste ho rozpoznali z každého koutu stadionu.

Barcelona zájazdy

Koncem října zavítá k mistrovi Španělska Granada. Andaluzané si už teď velmi dobře uvědomují, že barcelonský podzim k nim nebude zrovna milosrdný (poslední tři návštěvy hostů skončily přídělmi v poměru 4:0, 6:0 a 4:0). O to víc, že Barca si v uplynulé sezoně do vitríny uložila jen jednu trofej, a tak je co dohánět. Přijeďte si vychutnat katalánský uragán na vlastní oči díky našemu autobusovému zájezdu.

Barcelona Nou Camp zajazdy na futbal

Čeká vás pohodlná cesta, mezizastávka na francouzské riviéře (Cannes, Saint Tropez, Monaco) a na závěr víkendový pobyt v nádherné, přímořské Barceloně s ubytováním v blízosti centra a stadionu. Pestrobarevné město patří k tomu nejkrásnějšímu, co Španělsko světu dalo. Metropole Katalánska vás dostane svojí architekturou, které dominují hlavně Gaudiho budovy v čele se Sagradou Familiou. Vynechat nemůžete ani slavný Park Guell nebo promenádu La Rambla. Po noční procházce uličkami města s večeří v jedné ze španělských restaurací pochopíte, proč se z Barcelony jen těžko kupují hráči.

barcelona panorama

Més que en club (víc než klub). Motto hrdé Barcelony budete mít na jazyku každou vteřinu, kterou strávíte na majestátném Nou Campu. Anebo po katalánsku Camp Nou. V říjnu můžete být součástí velkého fotbalového divadla i vy. Protože milovat fotbal a nevidět naživo hrát Barcelonu na čele s triem MSN by byla velká chyba.

Barcelona vstupenka