Pokud by ste si mohli vybrat zájezd, bylo by to na El Clásico?

Fotbal je fenomén spojující miliony lidí, kteří se každý víkend snaží předat na fotbalovém hřišti více než minulý týden. Další xnásobek jim drží palce přímo na tribunách nebo doma před televizí. A pak tu je skupina, která má výsadu zúčastnit se těch nejslavnějších derby zápasů, kterých je omezený počet. Pokud byste si mohli vybrat jeden fotbalový zápas, který byste navštívili živě, jaký by to byl?

image1111IMG_403212314512_10203869372054852_5603636002287075991_o12278847_1681813195393132_6702908258145319847_n

 

 

 


Pokud může jeden zápas trvat dva týdny, pak takovou nálepku dostalo španělské El Clásico, zápas mezi giganty z Madridu a Barcelony.
Fanoušci nejen ve Španělsku totiž už dlouho před zápasem rozebírají aktuální formu týmů, spekulují o základních sestavách a například i v sázkových kancelářích dokazují věrnost svému klubu. Samotný zápas dá vždy dostatek podnětů na následnou diskusi a někdy nestačí ani ten následující týden, aby se všichni shodli zda byl výsledek zasloužený a kdo má po derby blíže k mistrovskému titulu. Zbývajících 18 konkurentů v La Lize si příznivci obou velkoklubů v boji o ligový titul příliš nevšímají. Částečně na to mají důvod, vždyť za posledních 30 let se na konci sezóny těšil z titulu někdo jiný, než favorizovaná dvojice, pouze 5-krát. Zbylou slávu si podělil Real s Barcou v poměru 12:13.

                                                  Blog z posledního El Clásico v Barceloně

Zápasy El Clásico sledují lidé na celém světě prostřednictvím televize, internetu a rádiových přenosů. Většina z nich by to však určitě ráda vyměnila za autentický zážitek na jednom ze dvou největších stadionů ve Španělsku. Pokud patříte mezi ně, je to jednodušší, než by se zdálo (nebo jste na správné stránce a pokračujte ve čtení). Důvodů, proč do Španělska vycestovat je mnoho i bez samotného zápasu.

No spojit cestování, které je dnes v Evropě dostupnější, než kdykoliv předtím, s fotbalovým zážitkem jako hrom, to je už námět na včasné plánování výletu. Včasné kvůli tomu, že nejlepší sportovní akce na světě bývají často vyprodané minuty po ohlášení data konání. Jistá část vstupenek bývá přirozeně přerozdělena mezi sponzory, držitely permanentek a partnery zúčastněných stran. Pokud nejste sponzor, ani permanentkář, můžete se obrátit na partnera klubu. Touto výsadou se od roku 2014 pyšní cestovní kancelář FotbalTour.cz. Oficiální partnerství přináší řadu výhod, ale nejhlavnější je garance vstupenek přímo barcelonským klubem. Tím pádem víme uspokojit i toho nejnáročnějšího účastníka zájezdu.

                                            Kompletní fotogalerie z El Clásico 2015 v Madridu

Real Madrid zájazdy Santiago Bernabeu

Pokud se ptáte, kdy je ten správný čas a ať už náhodou není pozdě, tak máme špatnou i dobrou zprávu. Absolutně nejlepší čas je po zveřejnění losu sezóny, ale pozdě rozhodně není ani v jejím průběhu. Při plánování fotbalové turistiky platí, že kdo dřív přijde, ten dřív mele. A kdo mele mezi prvními, pocítí to na výhodné ceně. Ta má s ubíhajícím časem narůstající tendenci pro měnící se ceny leteckých společností a hotelů. Pokud víte, že zápas chcete rozhodně vidět, neváhejte s organizováním.

V případě CK FotbalTour.cz je vaší jedinou organizační povinností vyplnění nezávazného formuláře na webové stránce, s možností specifikace detailů. O vše ostatní se postaráme my a v případě jakýchkoli změn a doplňujících otázek jsme nonstop k dispozici. Takový postup doporučujeme všem, kteří mají rádi ověřené služby a chtějí mít garanci exkluzivného zážitku. Pokud má někdo cestovatelské zkušenosti a projeví zájem pouze o samostatné vstupenky, opět jsme k dispozici. A pokud si chce někdo zkusit zorganizovat celý zájezd, včetně shánění vstupenek, na vlastní pěst, upozorňujeme před riziky takového postupu.

Real Madrid vstupenkyDSC_0263DSC_024012313861_10203869375414936_2020171797130165818_n

 

 
Sportovní turistika se stává novým trendem mezi všemi věkovými kategoriemi i na Slovensku. S tím souvisí narůstající počet zprostředkovatelů zájezdů. Každý vlastní způsob, jak uspokojit požadavky klienta a nejlepším ukazatelem je počet spokojených účastníků sportovních událostí. V tomto směru patří CK FutbalTour.sk k lídrům na slovenském trhu, s narůstajícími aktivitami i na trzích v Česku, Rakousku, Švýcarsku a Maďarsku. Na tom, abychom vybudovanou pozici za 7 let ještě posílily, pracujeme nonstop 7 dní v týdnu a zpětná vazba od účastníků zájezdů je naše alfa a omega.

Tak víte, jaký zápas by byl tím, který byste navštívili nejraději? Malá pomůcka: první dubnový víkend 2016!

Nabídka zájezdu na El Clásico 2016 v Barceloně /// Jak probíhá zájezd na El Clásico?