Povinná výbava fotbalového fanouška – Pokračování ilustrované publikace Fotbalové stadiony

Využijte partnerství CK FotbalTour.cz a specializovaného webu www.fotbalovestadiony.cz a objednejte si ilustrovanou publikaci „Fotbalové stadiony – Historie, fakta a příběhy evropských stadionů 2“ přímo u nás.

Pro velký úspěch první knihy o fotbalových stadionech z roku 2016 se autor Jiří Vojkovský rozhodl vydat navazující knihu o dalších významných fotbalových chrámech stojících na evropském kontinentu. Tato kniha nabízí náhled do prostředí více než 50 evropských stadionů, zachycuje jejich historii, přehled významných zápasů a další zajímavosti v podobě medailonků českých a slovenských hráčů, kteří ve své kariéře na daném stadionu působili. Kniha dále obsahuje komentáře autora z návštěv fotbalových stadionů a navíc je okořeněna komentáři českých fotbalových osobností Milana Baroše, Marka Jankulovského, Reného Bolfa a Tomáše Ujfalušiho.


Další fotbalovou aktivitou Jiřího Vojkovského je působení v obchodním a marketingovém oddělení Baníku Ostrava, v němž se s prvními třemi jmenovanými, bývalými reprezentanty a legendami Baníku, pravidelně setkává.

Přejeme příjemné počtení a cestování po fotbalových stadionech.

Knihu objednávejte přímo u nás v ceně 399 Kč + poštovné