Pojďte na Slovan, vyhrajte atraktivní zájezd do Mnichova

Se startem jarní části slovenské fotbalové ligy 2014/15 přichází zajímavá spolupráce. CK FutbalTour.sk je dlouhodobě partnerem nejslavnějšího klubu ŠK Slovan Bratislava a obě strany se aktuálně dohodly na novém projektu.

Od nejbližšího domácího zápasu s DAC Dunajská Streda (neděle, 15. 3. v 19:00) bude pro všechny fanoušky, kteří přijdou na stadion, připravená soutěž. Hlavní cenou je nesmírně atraktivní zájezd pro 2 osoby na fotbalový turnaj AUDI Cup 2015 v mnichovské Allianz Aréně, který se koná každé dva roky na přelomu července a srpna.

Stačí uhodnout správný výsledek prvního poločasu zápasu ŠK Slovan Bratislava DAC Dunajská Streda. Fanoušci budou moci svůj tip předat hosteska při vstupu na stadion od Polus, respektive v stánku CK Fotbaltour.cz, který bude hned naproti hlavnímu vstupu od Polus.

Každý fanoušek, který odevzdá svůj tip získá dvě nové podpisové kartičky hráčů Martina Dobrotky a Slobodana Simoviče. Ti fanoušci, kteří uhodnou správný výsledek poločasu, budou zařazeni do slosování a na začátku poločasové přestávky se vylosují tři výherci. Šťastlivci a správné sázející budou vylosováni v pořadí: III.miesto, druhého místa a I.miesto. Musí se dostavit pod VIP tribunu a následně jim na hrací ploše budou předány tyto ceny:

III. místo: klubové suvenýry ŠK Slovan
II. místo: klubové suvenýry ŠK Slovan
I.miesto: postup do finálového kola + suvenýry ŠK Slovan a fotbalová míč podepsána hráči

Soutěž bude probíhat během všech zbývajících domácích zápasů Fortuna ligy (s výjimkou zápasu s Podbrezové). Soutěž se bude obměňovat, tipování výsledku nebo měření rychlosti střely. Vítězové soutěží z jednotlivých domácích zápasů postupují do finálového kola, které se uskuteční na posledním domácím zápase se Zlatými Moravcích. Právě z finálového kola vzejde absolutní výherce atraktivního zájezdu na AUDI Cup.

Vyplatí se soutěžit, protože kromě výhry můžete tímto způsobem na každém zápase získat vždy dvě jiné podpisové kartičky aktuálních hráčů ŠK Slovan!