Nejlepší dárek je zážitek. Nyní i s bonusem

2 minuty čtení

Darujte ke svátku, na Vánoce nebo jen tak pro radost originální překvapení a dopřejte svým blízkým zážitky na celý život. Nyní také s bonusem ZDARMA – fotbalovou šálou.

DÁRKOVÉ POUKÁZKY S BONUSEM

Při objednávce dárkové poukázky od 22. listopadu do 20. prosince 2022 v hodnotě minimálně 10 tisíc korun vám pošleme jako bonus zdarma fotbalovou šálu z našeho FAN hopu.

Dárkové poukázky může obdarovaný použít k nákupu zájezdů (obsahuje dopravu, ubytování, vstupenku, delegáta) na fotbal, hokej, Formule 1, zimní sporty, bojové sporty, ale i na samostatné vstupenky (obsahuje vstupenku a asistenční služby).

Platnost dárkových poukázek je až do 31.12. 2023. Obdarování tak nemusí spěchat s využitím dárku. Na dobré věci (a zážitky) je prý třeba počkat, v dnešní době to platí dvojnásob.

KOMPLETNÍ NABÍDKU FOTBALOVÝCH ŠÁL NAJDETE ZDE.

POSTUP PŘI OBJEDNÁVCE

  1. Vyberte si zápas z naší nabídky nebo zvolte libovolnou částku, kterou chcete darovat (bonus je aktivní při částce nad 10 tisíc korun)
  2. Připravte si originální věnování, které chcete uvést na poukázce
  3. Vyplňte následující formulář (v posledním bodě napište zápas / hodnotu poukázky a věnování)
  4. E-mailem vám pošleme fakturu a po jejím uhrazení vám obratem doručíme poukázku v elektronické formě (na žádost i poštou na adresu)
  5. V případě objednávky v hodnotě 10 tisíc korun a více vám poštou pošleme fotbalovou šálu (dle dostupnosti na skladě)
  6. Obdarovaný použije poukaz při výběru vstupenky nebo zájezdu z naší nabídky
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

KOMPLETNÍ NABÍDKU ZÁJEZDŮ NAJDETE ZDE.