Ohlušující neapolská euforie: Stadio San Paolo se otřásá v základech

Zdá se, že italská Serie A je na nejlepší cestě, jak se vrátit k nejuznávanějším fotbalovým soutěžím na světě. Byla poškozena korupcí, katastrofickým stavem stadionů a hospodářskou krizí. Ale je pravděpodobné, že se blýská na lepší časy.

Kluby byly v přestupním období velmi aktivní a na Apeninský poloostrov zamířilo několik zvučných a mimořádně zajímavých jmen.

Opět silná Neapol

Slovenský zástupce vstupuje i do sezóny kapitánů v této sezóně a je tím správným vůdcem na hřišti v kabině. Tým Napoli je kompaktní a má potřebné zkušenosti, aby se vyrovnal s nepříznivým skóre během zápasu. Dočkáme se v této sezóně ukončení vlády „Staré dámy“? Hamšík a spol udělají vše pro to, aby se na konci sezóny oslavovalo pod Vesuvem.

Speaker SSC Neapol „Decibel Bellini“ v akci:

V aktuální sezoně čeká SSC porce zápasů v ligových i pohárových soutěžích a s ní souvisí dobrá zpráva pro příznivce Partenopei. FutbalTour.sk organizuje letecké zájezdy na prestižní zápasy Neapole v domácím prostředí a tak máte jedinečnou šanci zažít atmosféru domácích fans na vlastní kůži.Stačí si vybraz z nabídky zájezdů na zápasy SSC Neapol.

neapol-oslava-po-zapase