Nejlépe hodnocenou cestovkou je FotbalTour.cz. Drží si špičkový průměr

Prvotřídní služby, zkušení delegáti a široká nabídka zájezdů. To jsou časté argumenty, proč si klienti pochvalují jednu z největších sportovní CK v České republice. Důkazem toho jsou i stovky recenzí na nejrelevantnějších portálech – Googlu a Facebooku.

Více než tisíc názorů na práci a služby CK FotbalTour.cz. To je vizitka, na kterou jsme náležitě pyšní. V oblasti sportovních zájezdů a vstupenek má táto firma jedinečné prvenství. Bezkonkurenční vedení v počtu recenzí je důsledkem vybavení více než 65 tisíc klientů od existence společnosti (a číslo se každým dnem zvyšuje).

„Individuální přístup ke klientovi není jen klišé, ale náš hlavní princip. Vždy se snažíme udělat něco na víc. Zároveň platí, že zpětná vazba je pro nás motorem růstu a zlepšování se, vysvětluje jednatel CK FotbalTour.cz Matej Očenáš.

„Vřelé poděkování Fotbaltouru……. Splněný sen, neskutečný zážitek. Vše šlapalo jak mělo, komunikace s delegátem byla skvělá, odpověděl ihned, když jsme měli nějaké dotazy a zajistil vše potřebné. Velké díky Matějovi Kollmanovi. Ubytování luxusní a zápas Chelsea – West Ham vynikající atmosféra !!! Super,díky….“ Marcela Kroupová | Chelsea – West Ham | 8. 4. 2019

A jak vypadá komunikace společnosti s klienty po zájezdu? Každého kontaktujeme a snažíme se zjistit všechny detaily, s nimiž klient nebyl spokojen, nebo by se daly zlepšit. Chyby řešíme okamžitě a nastavujeme řešení, aby se už neopakovaly, “ přibližuje Očenáš procesy ve firmě.

Fascinující je i pohled na průměrné známky. Je možné, že na Googlu je průměr 4,9 (z možných 5, celkem 66 lidí), facebooková stránka má průměrné hodnocení 4,7 (z 5, celkem ze 154 recenzí). Společnost odhaduje, že do konce roku 2020 předpokládá pokoření hranice  120 recenzí na Googlu a 400 recenzí na Facebooku.

Přestože dominují pozitivní reakce, najdou se i klienti, kteří se v recenzích vyjadřovali kriticky. Navzdory snaze a nasazení – i my děláme chyby, případně je to nedostatek třetí strany. Situaci však řešíme a protože spokojenost klienta je na prvním místě, jeho výčitky kompenzujeme. Vždy jsme  napravit naši chybu,“ říká jednatel CK FotbalTour.cz

„Po 30 letech výjezdech na fotbal převážně po Československu, jsem se rozhodl konečně zajet i na nějaký opravdu kvalitni fotbal do nějaké fotbalové země.Z nabídek různých CK jsem si vybral (pro mne) velmi atraktivni zájezd na trojzápas Serie A (Atalanta-Napoli,Inter-Roma,Juventus-Genoa) od CK FOTBALTOUR a ještě teď 4 dny po návratu z tripu po severu Italie jsem nadšeny a plný zážitku. Zažil jsem v 96 v Brně za Lužankama 44000 fans, ale 60 000 fanatiku na San Siro to byl mazec. Tifosi nejsou normální lidé:)) Je neuvěřitelné, jak oni ty zápasy prožívají. Co se týká samotného zájezdu, tak až na menši problémy s lístky  v Bergamu, kde jsme nestihly pár minut začátku utkáni, tak převládá absolutni spokojenost. Ubytováni na hotelu v Milane bylo z mého pohledu nadstardantni a zvlášť bohatá snídaně po předchozím pivním maratonu přišla náramně vhod :)) Tímto chci poděkovat delegátům a celému Fotbaltouru za krásny prodloužený víkend a už teď se těším na případný další skvělý výlet na evropsky fotbal.“  Jiři Filak| Trojzápas Serie A (Atalanta-Napoli,Inter-Roma,Juventus-Genoa) | 8. 3. 2018

Důležitou součástí cestovní kanceláře jsou i delegáti a spolupracovníci v zahraničních destinacích. Matej Očenáš vysvětluje, proč je jejich úloha klíčová. Dáváme si záležet, aby byly delegáti naší krevní skupiny s upřímným zájmem o spokojenost klienta. Kromě hladkého průběhu zájezdu zajišťují delegáti i to, aby se lidé vrátili domů nadšení. “

K FotbalTour.cz se od roku 2011 vypracovala na cestovní kancelář s největší nabídkou sportovních akcí v Česku. Díky spolehlivým a ověřeným partnerům je stabilním lídrem na trhu a nabízí pestrou paletu služeb. Kromě českého trhu se soustřeďuje i na slovenský, rakouský, maďarský ale i chorvatský trh.

CK FotbalTour.cz je také členem prestižního společenství I.S.T.A.A. (International Sports Travel Agencies Association) – mezinárodní asociace, která sdružuje sportovní cestovní kanceláře.

* Počet recenzí na Googlu i Facebooku platí k 15. říjnu 2019

Všechny recenze na Googlu naleznete ZDE

Všechny recenze na Facebooku najdete ZDE