Nabité osmifinále přinese šlágr mezi Bayernem a PSG

Pondělní los rozhodl o dvojicích pro únorové osmifinále Ligy mistrů, které si to mezi sebou rozdají o postup mezi nejlepší osmičku nejprestižnější evropské pohárové soutěže.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

Osmifinále nabídne dva megašlágry

Mezi šestnácti účastníky ve vyřazovací fázi Ligy mistrů je zastoupeno až sedm zemí, což jen svědčí o tom, jak vyrovnaný je současný evropský klubový fotbal. Do poslední chvíle napínavá byla zejména skupina D, kde mohly ještě před závěrečnými duely postoupit všechny čtyři celky, nakonec se to podařilo z prvního místa Tottenhamu a druhému Eintrachtu Frankfurt.

V rámci osmifinále již tradičně podle předpisů UEFA nemohou proti sobě nastoupit dva celky ze stejné země, resp. stejné základní skupiny.

Los osmifinále Ligy mistrů nakonec rozhodl o těchto dvojicích:

RB Lipsko – Manchester City
Bruggy – Benfica Lisabon
Liverpool – Real Madrid
AC Milán – Tottenham Hotspur
Eintracht Frankfurt – SSC Neapol
Borussia Dortmund – Chelsea
Inter Miláno – Porto
PSG – Bayern Mnichov

Už v osmifinále nás tak čeká hned několik mimořádně napínavých bitev evropských gigantů. Šlágrem je rozhodně souboj mezi Realem Madrid a Liverpoolem a také dvojzápas mezi PSG a Bayernem či Dortmundem a Chelsea. Benfica Lisabon se díky prvnímu místu (právě před PSG) ve skupině, může „těšit“ na papírově slabšího soupeře než je Bayern Mnichov. Ve dvojzápasu bude čelit belgickému vicemistru Club Bruggy.

Osmifinále je na programu v únoru a březnu. Již v nejbližších dnech a týdnech však na našem webu naleznete nabídku zájezdů a vstupenek všechny tyto duely.