Mistrovství světa 2015 ve společnosti CK HokejTour.sk

Hokejový vrchol roku 2015 z pohledu Slovenská fanoušků bude jednoznačně v Ostravě, kde 1. května začínají mistrovství světa. tradičně si můžete světový šampionát vychutnat i ve společnosti CK HokejTour.sk.

ms2

MS se vracejí do sousedního Česka po dlouhých 10 letech. Opět se očekává invaze Slovenských příznivců a elektrizující atmosféra na tribunách v ostravské ČEZ Aréně.

Připravili jsme širokou nabídku, v rámci které se nemusíte starat téměř o nic. Pouze si užívat hokejový svátek a fandit Slovenskému týmu!

Fanouškům zajistíme:

  • samostatné vstupenky na zápasy Slovenska
  • celodenní balíčky vstupenek na vybraný den
  • kyvadlovou doprava na trase Bratislava Trnava Trenčín Žilina Ostrava a zpět (pro příznivce, kteří již mají vstupenky a nemají chuť řídit či řešit parkování).
  • jednodenní zájezdy (doprava + vstupenka)
  • kompletní zájezdy s dopravou a ubytováním (během víkendových dvojzápasu)*** Pro každého účastníka zájezdu je připraven bonus v podobě originálního šálu ***

 

ms1

Dobré zprávy máme i pro firemní klientelu. Pokud chcete překvapit a potěšit zaměstnance nebo obchodního partnera, doporučujeme využít VIP vstupenky.

V dějišti akce budou připraveni delegáti CK HokejTour.sk, kteří poradí atraktivní doplňkový program nebo poskytnou podporu v případě neočekávané situace. Spolupracujeme pouze s ověřenými a spolehlivými partnery, z každého zájezdu děláme nezapomenutelný zážitek.

Pokud chcete někoho překvapit, můžete to vyřešit dárkovou poukázkou v libovolné hodnotě nebo na konkrétní zápas a zájezd.

Kdykoliv nás kontaktujte emailem: info@hokejtour.sk / telefonicky: 0903 402 464.