Londýnský trip: Viděli jsme tři zápasy a dvě prohlídky stadionů za pár dní!

3 minuty čtení + 3 videa

Tři zápasy Premier League, dvě prohlídky stadionů a neopakovatelná atmosféra. Naši klienti prožili v uplynulých dnech další parádní trip do Londýna. Chtěli byste být příště u podobné akce i vy? Veškeré zájezdy na Premier League najdete ZDE.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

Na londýnský trip s námi vyrazila i naše ambasadorka a nejznámější československá fotbalová vlogerka Šárka Peková, takže můžete nasát atmosféru Londýna i vlogem z každého zápasového dne v hlavním městě světového fotbalu.

Hned na úvod naši klienti vyrazili na zápas Brentford – Burnley. Na první pohled možná nepříliš zajímavé utkání, ale hned první minuty na Brentford Community Stadium nás vyvedly z omylu. Fantastická elektrizující atmosféra, první asistence Christiana Eriksena od návratu a dva góly anglického snajpra Ivana Toneyeho – 2:0. Fanoušci nadšení a my s nimi.

Druhým zápasem londýnského programu byla bitva Arsenalu s Leicesterem. Domácí Kanonýři na vyprodaném Emirates Stadium potvrdili výsledkové i herní zlepšení z posledních měsíců.

Na vlastní oči nám předvedli, proč mají aktuálně nejblíže od roku 2017 k návratu do Ligy mistrů. Výhru 2:0 zajistili hlavou Thomas Partey a penaltovou pojistkou Alexandre Lacazette. Své umění ale několikrát při nebezpečných výpadech Lišek ukázal i gólman Arsenalu Aaron Ramsdale.

Na závěr jsme pak viděli také ztrátu Manchesteru City, která znamená zdramatizováni boje o titul. Guardiolova parta nastoupila v „plné palbě“. Na vlastní oči jsme tak na krásném útulném Selhurst Park Stadium viděli všechny hvězdy v čele s Kevinem de Bruynem, Jackem Grealishem nebo Riyadem Mahrezem. Nikdo z nich ale střeleckou smůlu Citizens neprolomil. Tyče zvonily a fanoušci Crystal Palace slavili cenný bod s lídrem tabulky.

SOUTĚŽE O VSTUPENKY NA WEST HAM NEBO DRES ERIKSENA

U našich ambasadorů na Instagramu jsme si připravili také soutěže o hodnotné ceny. U Šárky Pekové můžete soutěžit o dvě vstupenky na zápas West Ham – Burnley, ve kterém se tedy na trávníku London Stadium teoreticky mohou potkat všichni čtyři Češi působící aktuálně v Premier League (Coufal, Souček, Král – Vydra).

Na profilu Caabika zase probíhá soutěž o dres Christiana Eriksena, který jsme vám dovezli právě z tohoto tripu a byl zakoupen ve FAN shopu sympatického nováčka Premier League právě v den, kdy dánský šikula krásnou asistencí zařídil výhru nad Burnley. Tak cenný suvenýr zkrátka musíte mít!

ČÍ DRES JE V LONDÝNĚ NEJDRAŽŠÍ?

Během tripu a návštěvy FAN shopů londýnských velkoklubů jsme pro naše fanoušky také udělali průzkum, kolik stojí ten který dres slavných fotbalových hvězd.

Zajímá vás, na kolik vyjde v oficiálním prodeji dres Harryho Kanea, Romela Lukaka nebo třeba kapitána české reprezentace Tomáše Součka? Pak je pro vás právě tento BLOG!

HLAVNÍ MĚSTO FOTBALU A ŽÁDNÁ COVIDOVÁ OPATŘENÍ

Londýn je aktuálně bezesporu nejatraktivnější fotbalovou destinací. V hlavním městě fotbalu letos působí šest klubů v Premier League, takže se nabízí podobné tripy o více zápasech prakticky v každém kole.

Velká Británie navíc zrušila veškerá pandemická opatření. Nyní už je úplně jedno, jestli jste nebo nejste očkovaní. Žádné karantény, žádné formuláře, prostě nic. Z naší zkušenosti můžeme potvrdit, že už se aktuálně v Londýně nikde nenosí ani respirátory, metra a celkově veřejná doprava nevyjímaje. Život se konečně vrací do normálu. Veškerá cestovní omezení sledujeme a pravidelně aktualizujeme v tomto BLOGU.

Z NAŠÍ NABÍDKY NA PREMIER LEAGUE DOPORUČUJEME