Když do Barcelony, tak s oficiálním partnerem klubu

CK Fotbaltour.cz je už od července 2014 oficiálním partnerem jednoho z nejslavnějších klubů světa – FC Barcelona. Při každé nabídce vstupenek nebo kompletního zájezdu na domácí zápas Katalánců najdete odkaz na výhody oficiálního agenta na zprostředkování vstupenek.

FC Barcelona je symbolem Katalánska, motto „Víc než klub“ je výstižné a dobře známé po celém světě. Slavný velkoklub patří k nejúspěšnějším a nejbohatším ve fotbalové historii. Má miliony fanoušků na všech kontinentech a je jednou z nejhodnotnějších sportovních značek současnosti.

Všichni klienti CK Fotbaltour.cz můžou díky exkluzivnímu partnerství využívat různé výhody a akční nabídky. Garantujeme vstupenky s nejvýhodnějšími cenami na zápasy FC Barcelona v Primera División (La Lize), Lize mistrů a Copa del Rey (Poháru). Přímá spolupráce s pracovníky slavného klubu je 100% zárukou spolehlivosti při platbě a doručení vstupenek.

camp nou fotbaltou futbaltour

Nabízíme též možnost zabezpečení VIP vstupenek, v rámci kterých si můžete komfortně užít zápas, ochutnat místní speciality a probrat nejrůznější témata s fanoušky z celého světa anebo klubovými legendami. Sledujte fantastický fotbal opět z trochu jiného pohledu. VIP vstupenky různých kategorií obsahují spoustu výhod: samostatný vstup na stadion, pestré občerstvení v moderných VIP Lounge salonech a prostorech, možnost umístění loga společnosti na sedačky, vstupenky anebo na stěnách VIP Lounge, zápasový program a oficiální bulletin.

CampNou-vstupenky

 

TOP UDALOSTI SEZÓNY 2018/2019:

Už tradičně jsou největším lákadlem zápasy proti Realu Madrid. V nabídce CK FotbalTour.cz najdete i zájezdy na El Clásico v Barceloně a odvetu v Madridu, která může rozhodnout o držiteli titulu v La Lize.

V ceně každého zájezdu na El Clásico jsou zahrnuty letenky, ubytování v 4 * hotelu, vstupenky, transfer z letiště na hotel a zpět, služby delegáta a tak jako vždy – neopakovatelný zážitek.

*Fotoblog z autobusového zájazdu na FC Barcelona*

FotbalTour.cz nebude chybět na žádném z domácích zápasů. K tradičním leteckým cestám přibyly od minulé sezony i cenově výhodnější autobusové zájezdy. K vrcholům sezóny se řadí také zápas s madridským Atlétikem.

*Blog o stadionu Camp Nou*

barcelona-sagrada

Zabezpečíme vám dokonalý rodinný nebo firemní výlet, prodloužený víkend či dovolenou ve vždy atraktívní Barceloně. Fotbalová sezóna ve Španělsku a jedna z nejkvalitnějších ligových soutěží už odstartovala. Hvězdy jako Messi či Suárez můžete mít nadosah a sledovat jejich umění přímo z hlediště.

***KOMPLETNÍ NABÍDKA ZÁJEZDŮ NA FC BARCELONA***