Kam za sportem přes velikonoční víkend

Na volné velikonoční dny jsme pro vás vybrali tři speciální nabídky. Romantickou Prahu s duelem nejlepších týmů ligy, fotbalovou baštu ve Španělsku a katalánskou pohádku.

1. PRAHA: Pražská nadílka romantiky a fotbalu

Restaurace, útulné kavárny, lákavé vyhlídky. Historická metropole Česka však není jen pro zamilované. Na své si přijdou také rodiny s dětmi, které si užijí plavbu na lodi či pouliční atrakce města.

Kromě skvělé gastronomie a typických českých jídel se do vašeho cestovatelského jídelníčku nabízí i fotbal. Souboj pražské Slavie proti Plzni slibuje napínavý duel prvních dvou týmů soutěže. Zejména hosté musí vyhrát, pokud chtějí pomýšlet na ligový primát. Jak se to skončí? Sledujte přímo na stadionu!

2. MADRID: Ráj pro fotbalové nadšence

Metropole Španělska láká návštěvníky nejen krásnými náměstími a budovami, ale i upravenými parky. Pokud si rádi vychutnáváte atmosféru nové destinace, naším tajným tipem na relax je sledování západu slunce na střešních terasách barů v centru města. Bez fotky z těchto míst neodcházejte!

Zamilujete si však i majestátní Královský palác či známý symbol města, kterým je medvěd na Puerta del Sol. Gastronomických nadšenců uspokojí tržnice Mercado de San Miguel plná pestrobarevných potravin.

Vrcholem madridského zájezdu bude famózní fotbal. Bílý balet přivítá Mallorcu. Jen si to představte: španělská liga, Modrič, Benzema, Ramos a další na kolosálním Santiago Bernabeu. Velikonoce, jak se patří!

Letecký zájezd na Real Madrid – Mallorca

3. BARCELONA: Do Barcelony s oficiálním partnerem klubu

Kompletní zájezd podle vaší chuti není jen frází, je skutečností.

Ulicemi Barcelony vás provedou místní delegáti, kteří mluví vaším jazykem, ukáží vám originální restaurace i cenově dostupné podniky. Kromě celosvětově známých atrakcí vám poradí skryté a turisticky neznámé oblasti, které si zamilujete.

Paella, sangría či španělské speciality uspokojí i náročnější cestovatele, velkým vyvrcholením bude fotbal na gigantickém Camp Nou – opět ve společnosti CK FotbalTour.cz, oficiálního partnera klubu od roku 2014.

A když si večer budete chtít odpočinout, čekají vás komfortní hotely a skvělé služby, jakož i asistence delegátů během celého zájezdu. Jednoduše Barceloně pohádka.

Letecký zájezd na Barcelona – Bilbao

Objednejte si velikonoční víkend přes náš formulář

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


FOTO: grafika FotbalTour.cz