Jde to i z domu. Vyzkoušejte virtuální prohlídky stadionů

Navštivte fotbalové stadiony i virtuálně! Připravili jsme seznam webů, které umožňují nahlédnout na stadion vašich milovaných klubů. Vychutnejte si 360-stupňové záběry ve výborné kvalitě i z domu.

Barcelona – Camp Nou

Velkolepý kotel katalánského giganta je dostupný z několika pohledů. Virtuální prohlídka vám začíná před stadionem. Pokračuje famózním výhledem ze střídaček a panoramatem z tribuny. Uvidíte, z jakých míst sledují novináři zápasy Barcelony. Prohlídka nabízí i doprovod klubovým muzeem, oficiálním obchodem a šatnami.

Pokud si chcete zavzpomínat na super zájezd, doporučujeme zvolit tento web, díky kterému se ocitnete na stejném místě jako tehdy v Barceloně. Nejprve si zvolíte sektor a užíváte si super výhled.

Jak to vidí Messi? Unikátní záběry přímo ze hřiště se podívejte ZDE. Jednotlivé části Camp Nou si můžete také přiblížit.

barcelona camp nou
FOTO: fcbarcelona.com/Oficiální partner CK FotbalTour.cz

Real Madrid – Santiago Bernabéu

Pro fanoušky Bílého baletu máme dobré zprávy. Jejich fotbalový stánek je k dispozici ve dvou provedeních.

Prvně co nabízí je výhled z hřiště – takový, jaký byste zažili na prohlídce stadionu. Také si ho můžete přibližovat a otáčet se.

Druhé provedení je fotka ve 360-stupních zobrazující fanoušky, hřiště i stadion z perspektivy fotografů.

real madrid santiago bernabeu
FOTO: pixabay.com

Atlético Madrid – Wanda Metropolitano

Kouzlo nejnovějšího madridského stánku Los Colchoneros je k dispozici ZDE. Stránka nabízí výhled z jakéhokoli místa na stadionu. Pokud plánujete jít na zápasy Simeoneho svěřenců, je to skvělá pomůcka na výběr sedadla.

Barevnější verzi pohledu z tribun nabízí tento web. Pro maximální zážitek doporučujeme zvětšit na celou obrazovku a otáčet myší, abyste si dokonale vychutnali vizuální zážitek.

atletico madrid wanda metropolitano
FOTO: printscreen/3ddigitalvenue.com

Liverpool – Anfield

Na zápasy The Reds chtěl jít tuto sezónu snad úplně každý. Ceny vstupenek byly pochopitelně vyšší, a proto vám nabízíme nízkonákladovou verzi pro zvědavé. Pokud jste Anfield ještě nenavštívili, toto je jako předkrm.

A to ještě není všechno! Útroby, prostor na rozhovory s hráči, pohled na The Kop, restauraci či klubový obchod naleznete ZDE. Virtuální tour vás připraví na to, co vás bude čekat, když si s námi půjdete splnit sny.

liverpool anfield fanoušci
FOTO: pixabay.com

Manchester United – Old Trafford

Slavné Glory, Glory, Man Utd se ozývá pouze v Divadle snů. Přestože jsou použity záběry staršího vydání, nabízejí pěkný přehled toho, co všechno se dá zažít při návštěvě Manchesteru United. Vaše prohlídka začíná ZDE.

manchester united old trafford
FOTO: pixabay.com

Arsenal – Emirates Stadium

Panorama kolosálního Emirates Stadium zevnitř naleznete ZDE. Podobný výhled nabízí i tato stránka.

Zápas kanonýrů můžete vidět i z těchto míst (tribuny s diváky). A údržba hřiště po měření sil může vypadat i takto.

arsenal emirates stadium
FOTO: pixabay.com

B. Mnichov – Allianz Aréna

Fanoušci bavorského velkoklubu mají důvod k radosti. Dechberoucí záběry jejich fotbalového stadionu najdou ZDE. Bonusem je také Olympijský stadion v Mnichově, který byl dějištěm olympijských her v roce 1972.

Hlavní sponzor klubu nabízí detailní fotky restauračních prostor, výhledů z tribuny i místa, kde se konají tiskové konference. Skutečná lahůdka pro fotbalové fajnšmekry. Užívejte si jednu z nejpodrobnějších virtuálních prohlídek ZDE.

bayern mnichov allianz arena
FOTO: virtualtour.hr

Inter, AC – San Siro

Pokud jste ještě nebyli na milánském San Siru, toto je dobrý základ. A teď si představte více než 80 tisíc temperamentních Italů, kteří prožívají každý souboj a každý verdikt rozhodčího. San Siro si zamilujete!

Ale pozor, tento fotbalový stánek čeká bourání. Když to bude možné, doporučujeme ho co nejdříve navštívit.

inter ac milano san siro
FOTO: pixabay.com

Juventus – Juventus Stadium

Fotbalový stadion Staré dámy patří mezi nejnovější stánky v Evropě. Pokud se chcete dostat na hřiště, doporučujeme zavítat SEM.

Vše důležité z prohlídky nabízí i oficiální web klubu (v době psaní článku však probíhala údržba stránky).

juventus allianz juventus stadium
FOTO: printscreen/footballstadiums360.com

FOTO: fcbarcelona.com/Oficiální partner CK FotbalTour.cz