Jak vidí MS v Kataru sázkovky? Kanárci favority, ostudu udělá Kostarika

2 minuty čtení
píše David Zlomek

Mistrovství světa bude obrovskou událostí. Miliony lidí u obrazovek budou ale nejen tlačit své země, ale také favority, kteří budou na tiketu. Sázení k fotbalu prostě patří, na žně se pochopitelně těší i sázkové kanceláře. Koho právě ony vidí jako největší favority? A kdo propadne?

Potěšte své blízké: Fotbalové adventní kalendáře s kinder čokoládou.

Největší pravděpodobnost zisku zlaté trofeje vidí bookmakeři v Brazilcích. Není se co divit, kanárkům dorostla ideální generace. Svou jihoamerickou kvalifikací protančili s naprostým přehledem. Sedmnáct zápasů, čtrnáct výher, tři remízy. A to zápasy s Argentinou, Uruguayí či Kolumbií nejsou žádná sranda.

V bráně dvojice Ederson a Alisson? Dost možná dva nejlepší gólmani světa! Trojice stoperů Marquinhos, Thiago Silva a Eder Militao je všeříkající, stejně jako jména typu Casemiro, Guimares, Fabinho či v útoku Jesus, Neymar, Vinicius nebo Raphinha.

Hned za Brazilci supí jejich věční konkurenti z Argentiny. Messiho poslední šance je jasným motivem, víc snad ani není třeba psát. Obrana sice trochu kulhá, ale s takovou palebnou silou a dobrým systémem jsou Argentinci oprávněně hodně vysoko.

A následujíc tradiční evropští giganti. Největším favoritem ze starého kontinentu jsou Angličané, což je možná trochu s podivem. Generaci sice mají výjimečnou, nicméně v posledních měsících působí hodně vyčpěle a trenér Southgate byl jednu dobu na odpis. A navíc to turnajové prokletí! Angličané čekají na velkou trofej ohromně dlouho, ale třeba to letos konečně zlomí!

podobné míře pravděpodobnosti se pohybují Francouzi, o něco níže jsou tradiční celky ze Španělska, Nizozemska či Německa.

👉 TOP zápasy ve skupinách MS: nová rivalita či střety gigantů

Koho ale sázkové kanceláře vidí na propad? Poměrně viditelný je u Chorvatů. Jejich sláva z šampionátu 2018 je dle všeho ta tam, v kvalifikaci žádným suverénem nebyli, ale tým je stále více než solidní. Jinými slovy, není radno je podceňovat.

Překvapivě vysoký kurz je na největší naději černého kontinentu, tedy na Senegal. Poslední vítěz Afrického poháru národů má tým našlapaný hvězdami. Dvě důležité informace v jedné větě – tým ví, jak vítězit, navíc je plný hvězd. Jména? Mané, Mendy, Koulibaly, Diallo, Sarr, Gana. Co jméno, to borec v evropském velkoklubu.

Nejmenší šance dávají bookmakeři týmům z Blízkého východu. Saudská Arábie je největším outsiderem, dále i Írán či domácí Katar. Téměř na pomyslném dně je i štika z MS 2014 Kostarika.

Jestli se předpoklady naplní, to můžete vidět na vlastní oči. Do Kataru se totiž můžete podívat. Podívejte se na naši nabídku zájezdů nebo nás kontaktujte. Světový šampionát je za dveřmi!

Z naší nabídky doporučujeme