Jak potěšit sportovce, fanouška či cestovatele na Vánoce?

Zelená je tráva, fotbal to je hra. Platí to všude na světě, a zejména tam, kde mají v zimním období vyhřívané trávníky ? K zimě již tradičně patří čas pohody, rodinných setkání, ale i dárků. Stále nemáte pro své blízké originální vánoční dárek, který by jim vyrazil dech? Věnujte pár minut tomuto článku a přesvědčíme vás, že návštěva nejslavnějších fotbalových stadionů na světě přináší vzpomínky a emoce na celý život!

1. Anglická Premier League

 

Nejsledovanější fotbalová liga světa nabízí souboje tradičních značek, ale i prestižní zápasy v pohárových soutěžích. Atmosféra, jaká vládne na stadionech v Anglii se nedá popsat. Třeba ji jednoduše zažít! Doporučujeme největší derby v zemi Manchester United vs. Liverpool (9. – 12. březen), vyprodaný Anfield při zápase Liverpool – West Ham (23. – 26. února), nebo víkendovou návštěvu Londýna, během níž se dá stihnout několik zápasů. Stačí si vybrat mezi domácími zápasy Chelsea, Arsenalu, Tottenhamu či West Hamu a vánoční dárek je na světě.

2. Španělská La Liga

Slunečné Španělsko je nejoblíbenější destinací našich klientů. Domácí zápasy FC Barcelona a Realu Madrid si pravidelně na vlastní oči vychutnávají desítky a někdy dokonce stovky klientů (zápas Real – Neapol navštívilo více než 500 fanoušků ze Slovenska). Královský Madrid nabízí kromě fotbalu i kulturu, noční život a krásné centrum města. Přímořská Barcelona je pro změnu synonymum sportu. Olympijský areál z roku 1992 je stále přístupný veřejnosti a kromě fotbalu můžete sledovat i vrcholový futsal, házenou či basketbal.

 

 

3. Italská Serie A
V sezóně 2017/2018 se hned 4 nejlepší mužstva kvalifikují přímo do skupinové fáze Ligy mistrů a tak je souboj o špici tabulky ještě napínavější. Pokud máte v rodině nebo mezi blízkými fanoušky milánských klubů, určitě doporučujeme derby AC Milán – Inter Milán (2. – 4. březen). Kromě klasické autobusové dopravy jsou k dispozici také letecké zájezdy do Milána s odletem přímo z Prahy. V nabídce máme i vstupenky a zájezdy na domácí zápasy Neapole a mistrovského Juventusu. Pro zjištění aktuální nabídky nás kdykoliv kontaktujte na info@fotbaltour.cz.

4. Německá bundesliga

Získá titul Bayern, Dortmund nebo někdo jiný? Tak zní otázka před každou sezónou. Vyprodané arény v Mnichově a Dortmundu přinášejí nepopsatelné emoce. Výborná atmosféra panuje i na stadionu Herthy Berlín, kde působí Čech Vladimír Darida. Pokud ještě neodebíráte náš newsletter, přihlašte se k odběru ZDE a budeme vás pravidelně informovat o nových zájezdech na Bundesligu v uváděcích cenách.

 

5. Ostatní sporty

Toto byla jen malá ukázka, čim potěšit rodinu, přátele nebo kolegy pod vánočním stromečkem. Pokud jste si v ní nenašli to své, vězte že v nabídce nejoblíbenější sportovní CK v České republice jsou i hokejové zájezdy, tenisové zájezdy, auto-moto zájezdy. Pokud byste v naší nabídce přece jen nenašli to, po čem toužíte, určitě nás kontaktujte. Zájezd na vybrané akci vám připravíme s radostí na míru.

A abyste věnovali opravdu originální vánoční dárek, rádi pro vás zdarma vyhotovíme dárkovou poukázku, s vámi navrženým věnováním. Spolu s FotbalTour.cz se můžete postarat o opravdu nezapomenutelné Vánoce 🙂