FotbalTour.cz již třetí rok členem prestižní asociace

International Sports Travel Agencies Association (i.s.t.a.a.) sdružuje sportovní cestovní kanceláře z více než 50 zemí světa. Slovensko už třetí rok zastupuje největší sportovní CK na Slovensku CK FutbalTour.sk, která je mateřskou společností pro FotbalTour.cz.

Futbaltour_istaa

O asociaci

i.s.t.a.a. je jediná asociace na světě, která působí globálně a sdružuje profesní organizace z prostředí cestovního ruchu.

Podporuje své účastníky napříč pěti kontinenty, propojuje jich a usiluje o zviditelnění možností investování v oblasti sportovního turismu. Zároveň sbírá data o aktivitách, která souvisejí s tímto odvětvím a posuzuje jejich ekonomický dopad na různé sportovní události.

FotbalTour.cz jako aktivní člen sdružení disponuje certifikátem a přístupem do sítě i.s.t.a.a. Zároveň má právo hlasovat o skutečnostech týkajících se fungování asociace.

Mezi priority této mezinárodní organizace patří rozvoj a zajištění pozitivní reputace sportovních událostí.

Výhody pro naše klienty

Díky tomuto partnerství CK FotbalTour.cz získává nové kontakty a další znalosti z oblasti sportovních zájezdů a rozšiřuje svou nabídku zájezdů, především do netypických a exotických destinací.

Užijte si zájezd bez starostí a povinnosti s plánováním nechte na nás. Na každou změnu v cestování máme řešení.

i.s.t.a.a. oficiální webstránka: https://www.istaa.org

Máte zájem o nezapomenutelné sportovní zážitky?