Fotbal Tour, to je cesta za nezapomenutelnými zážitky už více než deset let

Chtěli byste vyrazit na velkou sportovní akci nebo vidět na vlastní oči fotbalový šlágr z předních evropských lig, ale bojíte se zařizovat si zájezd na vlastní pěst? Nechcete se spoléhat, zda složitě seženete vstupenky nebo budete mít štěstí při losování žadatelů? Není nic jednoduššího, než se obrátit na nejoblíbenější fotbalovou cestovní kancelář FotbalTour. My obstaráme všechno za vás. Na trhu jsme již více než deset let, přesněji řečeno od roku 2008, a za tuto dobu jsme si vybudovali síť více než 10 000 zákazníků, kteří se rádi vracejí. Během dlouhodobé spolupráce si totiž mnohokrát otestovali naše schopnosti postarat se o vás i vaše potřeby.

Individuální zájezdy na míru

Díváte se doma z gauče víkend co víkend na nejlepší ligové soutěže Evropy a říkáte si, jaké to tak musí být, sedět přímo v centru dění? Můžeme vám z mnohaleté zkušenosti garantovat, že si z každého zájezdu odvezete zážitky, na které nezapomenete. Kromě zajištění dopravy, vstupenek, ubytování a transferů vám nabízíme i individuální úpravu zájezdů na míru, abychom vyhověli vašim potřebám. Organizujeme letecké i autobusové zájezdy do atraktivních destinací po celém světě a naše cílové stanice nabízejí mimo sportovních akcí mnohdy i jiné možnosti vyžití. V případě zájmu jsme vám tedy schopni po domluvě zajistit další program a obstarat vstupenky na jiné atrakce, abyste si zájezd užili tak, jak jste si jej sami vysnili. A pokud by se náhodou něco stalo, nebudete muset nic řešit, protože budete mít vždy přímo po ruce non-stop služby průvodce/delegáta, nebo minimálně asistenční službu na telefonu.

Cestovní kancelář Fotbal Tour a Barcelona? Tohle spojení patří k sobě!

Patříte mezi obdivovatele tiki-taka a katalánského velkoklubu? Pak není skutečně nic snazšího, než využít našich služeb. Právě společnost Fotbal Tour je totiž oficiálním partnerem FC Barcelona pro Českou republiku, což nám garantuje lístky na jednotlivá utkání a lepší dostupnost míst pro naše zákazníky. Úzce však spolupracujeme také s našimi fotbalovými kluby. A protože pevně věříme, že se jim bude v nadcházející sezoně dařit i v evropských pohárech, tak už se těšíme na další zážitky, jako jsme měli možnost prožít třeba na podzim s pražskou Slavií. Se sešívanými jsme vyrazili na všechny zápasy základní skupiny milionářské soutěže a vy jste při tom byli s námi. Vždyť třeba právě na barcelonský svatostánek Camp Nou s námi vyrazilo k utkání Ligy mistrů více než 900 klientů, kteří tak viděli na vlastní oči cennou bezbrankovou remízu.

Nebojíme se však vyrazit ani za hranice kontinentu, takže pořádáme zájezdy i na proslulé argentinské derby River Plate – Boca Juniors, nebo třeba zážitkové několikatýdenní zájezdy do Spojených států amerických. Tam si můžete společně s námi vyrazit na všechny světové soutěže jako basketbalovou NBA, hokejovou NHL nebo na NFL v americkém fotbale.

Už nyní pro vás zase nabízíme plno zájezdů do celého světa. Chcete být u toho? Tak pozorně sledujte naši bohatou nabídku, stačí si jen vybrat!


FOTO: Google