Dobrodružné zájezdy do tepla s FotbalTour? Proč ne!

Na čtení následujícího textu vám stačí 3 minuty

Již téměř rok nemůžeme vycestovat na fotbalové zápasy. Chybí nám pocit svobody, radost z gólů či vzrušení z nového zážitku. Právě proto jsme si ve FotbalTour řekli, že stačí a vymysleli vlastní dobrodružství!

Rozhodli jsme se pro exotické zájezdy do Zanzibaru, Dubaje a Azor. Pro destinace, do kterých se dá i v současné době plné omezení bezpečně vycestovat a zažít skutečné sportovní dobrodružství. Jet na letní dovolenou v zimním období je skvělý nápad z několika důvodů.

Co tak zahrát si fotbálek na sněhobílých dubajských plážích? Výstup na Středoatlantský hřbet na Azorech nebo šnorchlování na Zanzibaru? Minulý rok nebyl zrovna lehký pro vícero z nás a současné minusové teploty v kombinaci s lockdownem na náladě také nepřidávají. Je načase vyměnit sychravé Česko za místo plné zážitků a dobré nálady.

Šnorchlovanie-na-Mnemba-Atoll

Říká se, že cestování je jediná věc, kterou když si koupíte, tak vás udělá bohatším. Pokud si i vy vážíte víc zážitků než hmotných darů, vydejte se s námi do bezpečných zemí a poznejte svět, jaký jste dosud neviděli. V mottu „vidět, zažít, mít se dobře“ vás čeká nejlepší poměr kvalita/cena na trhu, bohatý program a zkušení delegáti, kteří vás bezpečně provedou každým dnem s úsměvem na tváři. Připravte své blízké na to, že budou vaše zážitky z dovolené poslouchat ještě měsíce po vašem návratu..

Pokud vám v cestě stojí strach z pandemie, máme pro vás dobrou zprávu. Na rozdíl od Slovenska a většiny Evropy, námi nabízené destinace momentálně evidují minimální výskyt onemocnění COVID-19. Nemluvě o tom, že v tomto období narazíte na minimální počet turistů a tedy i velmi rozumné ceny.

7 denní zájezd do Dubaje  27.2. – 6.3. |  35 900 Kč

Dubai je město rekordů a světových unikátů. Doslova. Kde jinde byste v rámci jednoho města našli nejvyšší budovu na světě, největší obchodní dům s podmořským akváriem a zasněženou sjezdovkou s tučňáky, největší fontánou, nejrychlejší horskou dráhou, největším krytým zábavním parkem, nejvyšším hotelem či největší květinovou zahradou?

Zní to jako z pohádky. A tou Dubaj skutečně je, vždyť v jeho čele stojí královská rodina! Máte chuť oživit svůj šatník v nákupním centru Dubai Mall, vyzkoušet si volný pád z nejvyšší budovy Burj Khalifa pomocí virtuální reality nebo se vydat na jízdu po zdánlivě nekonečné dubajské poušti? Je jen na vás, kterou stránku Dubaje poznáte!

Azory s výstupem na Montanha do Pico  25.2.-7.3. | 29 900 Kč

Věděli jste, že Azory se nazývají i Havají Evropy? Naštěstí za jejich nádherami nemusíte cestovat daleko a nepotřebujete na to ani víza. Patří totiž do Evropské unie a jsou cenově výrazně dostupnější, než jeho americký protějšek. Pokud patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají přeplněným plážím a hlučným hotelům, milujete přírodu a venkovní aktivity, Azory jsou pro vás jako stvořené. Toto vulkanické souostroví ležící v Atlantském oceánu je známé zejména pro své přírodní bohatství.

Vystupte s námi na nejvyšší vrchol Středoatlantského hřbetu Montanha do Pico (2351m) a zažijte, jaké je to být jednou nohou v Evropě a druhou v Americe. Ochutnejte pravá portugalská vína, navštivte termální prameny, čajové plantáže či jedinou skleníkovou ananasovou plantáž na světě a to vše za bezkonkurenční cenu a se slovenským delegátem.

9 denní zájezd na Zanzibar  20.2.-2.3. | 46 900 Kč

Představte si ráj na zemi. Co vidíte? Bílé pláže, azurové moře, palmy a málo lidí? Přesně takový je Zanzibar! A vy se na něm budete cítit jako skutečný ŠAMPION, přesně tak, jak to ve své písni zpívá zanzibarský rodák Freddie Mercury.

Lákadlem tohoto tropického ostrova jsou kromě místní kuchyně i pestré korálové útesy. Patří mezi nejdelší na světě a ostrov je proto jednou z nejvyhledávanějších destinací potápěčů. Zažijte nové dobrodružství a objevte s námi nevídaný podmořský svět! A když se vám (pod)vodní sporty omrzí, je čas vyzkoušet ty pozemní.