CEWE přináší klientům FotbalTour.cz skvělé výhody

2 minuty čtení

Jednička v cestování za fotbalem a lídr v oblasti fotoslužeb pokračují v úspěšné spolupráci z minulých let, klienti obou společností se tak mohou opět těšit na skvělé benefity.

Sleva až 200 Kč na CEWE fotoprodukty

Máme pro vás jedinečnou nabídku od společnosti CEWE. Sestavit libovolný CEWE fotoprodukt si s námi tento rok můžete se slevou až 200 Kč a dle hodnoty vaší objednávky si zvolíte slevový kód.

Objednávejte online na www.cewe.cz a udělejte radost nejen svým blízkým.

Od vyvolání fotografií z fotbalového zápasu nebo rodinné dovolené přes výrobu fotoknihy a fotoobrazů až po vytvoření osobního dárku z vašich milovaných vzpomínek. CEWE fotoprodukty vám budou připomínat krásné zážitky každý den.

Sestavte si libovolný produkt online na odkazu ZDE a dle hodnoty vaší objednávky si zvolte slevový kód, který vidíte níže.

*slevové kódy na CEWE fotoprodukty můžete využívat celý rok 2023. Tato nabídka nezahrnuje dopravné a balné.

Fotografie – vzpomínky, které přetrvají

Cestování za světovým fotbalem je skvělá příležitost ke zvěčnění vzácných okamžiků. Zvlášť, když se na největší evropské stadiony vydáte ve společnosti nejoblíbenější sportovní CK v České republice.

Tým FotbalTour.cz, ve spolupráci s delegáty v místě konání zápasu, poskytuje NONSTOP kompletní servis od letištních transferů až po prohlídku stadionu. Zaručeně vám tak zůstane čas na ničím nerušené snímání – od půvabných uliček ve městě, až po souboje na trávníku s výhledem z nejlepších míst na stadionu.

Špičkový servis po celé České republice

V moderních prodejnách CEWE po celé České republice potkáte ochotný personál, který odborně poradí při výrobě fotoknihy, tisku fotek, nákupu kvalitního fotoaparátu nebo různého dalšího sortimentu.