Cestovat na Premier League je opět jednodušší!

2 minuty čtení + 3 videa

Britská vláda k dnešnímu dni 7. ledna 2022 rozvolnila opatření pro vstup do Velké Británie. To je výborná zpráva pro fanoušky nejlepší klubové soutěže na světě. Premier League totiž pomalu vstupuje do rozhodující fáze sezony a tripy do Británie jsou počínaje dneškem levnější a dostupnější!

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

Výborná zpráva pro milovníky cestování a světového fotbalu. Počínaje dnešním dnem (7. ledna) už je cestování do Velké Británie s menším omezením, a tím pádem i levnější a dostupnější.

Plně zaočkovaní cestující už podle nových pravidel nepotřebují dvakrát PCR test jako doposud. Momentálně už stačí jen levnější antigenní test, a to navíc pouze po příletu do Anglie. Před odletem z České republiky tedy nic řešit nemusíte a žádná automatická karanténa už Vás v Británii také nečeká.

Ani po návratu do České republiky navíc našim klientům nevznikají žádné další povinnosti.

Teď už tedy není na co čekat! Splňte si svůj dětský sen a vyrazte s námi na nejlepší klubovou soutěž světa. Věřte, že to opravdu stojí za to.

Stejná pravidla pochopitelně platí i pro zájezdy na Ligu mistrů ve Velké Británii. Na výběr toho bude na jaře spousta, do jarní fáze Champions League postoupily Manchester City, Manchester United, Liverpool i Chelsea.

Aktuálně daná opatření platí i pro všechny společenské, kulturní, sportovní činnosti v zemi, vstupy do muzeí, restaurací, barů, hotelů, na kulturní události či na diskotéky. Veškeré aktuální informace pro vstup do fotbalově nejatraktivnějších zemí a na stadiony denně sledujeme a aktualizujeme v tomto našem BLOGU.

Z naší bohaté nabídky zájezdů do Velké Británie doporučujeme: