Byli jsme na Audi Cupu: Lákadlem město i slavné kluby, vyšly i selfie s hvězdami

Zájezdovou sezónu 2015/16 jsme otevřeli ve velkém stylu. Pomohl nám k tomu Bayern Mnichov, který každé dva roky pořádá atraktivní turnaj Audi Cup. Německý velkoklub si do Allianz Areny zve známé fotbalové značky a fanoušci z celého světa mají o perfektní dvoudenní program postaráno.

Spojení Audi Cupu a CK FotbalTour.cz je již tradicí, autobusové zájezdy do bavorské metropole jsou mezi našimi klienty velmi populární. Každým ročníkem zájem o turnaj roste a do Mnichova tentokrát směřovalo v rámci našich zájezdů téměř 500 klientů. K dispozici byly jednodenní zájezdy na semifinále nebo finále a samozřejmě i exkluzivnější zájezd s ubytováním a sledováním obou hracích dnů. Další desítky zvolili individuální cestu, takže jsme jim zajistili vstupenky přesně podle požadavků.

IMAG1904 11822564_1086943677999940_7902989727738031482_n

Přípravy na prestižní akci jsme začali již v červnu, kdy Bayern Mnichov definitivně potvrdil seznam účastníků a bylo jasné, že kromě Realu Madrid se fanouškem představí i AC Milán a Tottenham. Zajištění autobusové dopravy z jednotlivých míst, rezervace adekvátního ubytování, zajištění delegátů, přesné rozdělení a příprava vstupenek podle kategorií či mnoho dalších důležitých úkolů. To vše jsou postupy a procesy, které klienti nevidí, nemusí se o ně zajímat a mohou se pouze bezstarostně těšit na skvělý fotbalový výlet.

Exkluzivní zájezd na Bayern + Oktoberfest již od 5 410 Kč!

Nadešel dlouho očekávaný den a klienti z celého Slovenska (i z Česka) s radostí zaujaly místa v autobusech, aby po pár hodinách vystoupili před jedním z nejmodernějších stadionů světa. Po společné fotografii, která neodmyslitelně patří k našim zájezdem, se část klientů v doprovodu delegáta přesunula metrem do centra, zbytek si důkladně prohlédl arénu a netrpělivě čekal na otevření bran.

V centru města se to v horkém počasí mixovalo fanoušky z nejrůznějších zemí a zejména v dresech jednotlivých účastníků turnaje. Převahu měli samozřejmě domácí, kterým zdatně sekundovali příznivci „bílého baletu“ a místy se objevily i dresy „Rossoneri“ či londýnských „kohoutů“. Vše se odehrávalo v klidné atmosféře, na terasách barů a typických bavorských restaurací. Ladily se hlasivky, ozývaly se chorály a kolemjdoucí si vychutnávali fotbalovou atmosféru i ve městě. S klienty, kteří měli zájezd na oba dny i s přenocováním jsme si v rámci volného programu společně podívali i rozlehlý Olympijský park s bývalým stadionem Bayernu a sousední sídlo automobilky BMW.

IMAG1949  IMAG1943

Po vydatném a kvalitním obědě a krátké procházce uličkami centra následoval návrat ke stadionu. Člověk už nepotřebuje žádnou mapu ani velké orientační schopnosti, masa fanoušků přivede každého až ke vstupnímu turniketu. Stačí si už jen najít své místo, případně navštívit některý z fanshopů nebo se občerstvit v bufetu.
Dvojnásobná fotbalová porce je velkou výhodou Audi Cupu. Každý den jsme měli možnost vidět v akci všechny čtyři týmy a i když šlo hlavně o přípravu, hráči na trávníku se snažili předvést to nejlepší ze svého umění.

Fantastické fotbalové divadlo ve výborné atmosféře nabídlo napětí až do úplného konce. Když se už už zdálo, že ve finále snů mezi Bayernem a Realem gól nepadne, pár vteřin před koncem řádné hrací doby udeřil kanonýr Lewandowski a zajistil, že trofej neopustí Allianz Arenu. Diváci a mezi nimi i množství našich klientů se těšili na dramatický penaltový rozstřel, tak možná příště.

11815966_10205936129619988_1894713207_n 11822530_904489836270969_7150899229019313061_n

Po skončení duelu následoval ještě krátký ceremoniál, kde domácí tým převzal první trofej sezony. Klienti si zatím mohli udělat poslední fotografie či nasát atmosféru této skvělé akce v supermoderní Allianz Areně. Ještě o něco odvážnější byli naši nejmladší účastníci zájezdu, kteří po závěrečném hvizdu přeskočili bariéru, vběhli na trávník a toužili se setkat se svými fotbalovými idoly. Vzhledem k přísná pravidla při organizaci podobných velkých zápasů sice pořádně riskovali, ale nakonec se jim to vyplatilo.

Mezi superhvězdami královského velkoklubu najednou pobíhali i Slováci v dresech Realu, jejichž zpočátku organizátoři ani nerozeznali od hráčů. Vznikly tak exkluzivní selfie fotografie se Sergiem Ramosem či Jamesem Rodriguezem a kolumbijská hvězda dokonce neváhala mladíkovi darovat svůj dres. Pořadatelé si jich všimli až později, vyvedli je z hrací plochy, ale po krátkém domluvě i hned pustili. Chlapcem z našeho zájezdu tak smělý plán (který podle slov rodičů připravovali celý den a zpočátku s ním nesouhlasili..) téměř do puntíku vyšel. Do své fotbalové kariéry mají o motivaci navíc postaráno. Cenná trofej, tedy propocený dres Jamese, měla úspěch i u autobusu, vždyť skoro každý si ho chtěl chytit a někteří ho neváhali i očichat.

5 6

 IMG_3815 IMAG1951

Audi Cup 2015 rozhodně splnil a zřejmě i převýšil očekávání drtivé většiny klientů. Svědčí o tom množství emailových či telefonických poděkování a také fotografií, které nám poslali. Jsme rádi, když můžeme fotbalovým fanouškům plnit sny, rozdávat radost a přinášet nezapomenutelné zážitky. Všem klientům rovněž děkujeme za bezproblémový průběh a vidíme se na našich dalších zájezdech po Evropě!

Kompletní fotogalerie ze zájezdu na Audi Cup

Chcete si prohlédnout atraktivní Mnichov, kvalitní fotbal a ještě k tomu i slavný pivní festival Oktoberfest? Připravili jsme pro vás exkluzivní autobusový zájezd již za 5 410 Kč! Pokud máte zájem, kontaktujte nás na email info@fotbaltour.cz nebo telefonicky na čísle +420 776 680 409 .

 

Více info: Exkluzivní zájezdy na letošní Audi Cup