Byli jsme v Mnichově: Prototyp autobusového zájezdu na otočku

Nejtradičnější destinací našich autobusových zájezdů je jednoznačně Mnichov. Klasika, která nemůže zklamat a vždy co nabídnout.

Ideální dostupnost po dálnici, atraktivní město, nádherný stadion a skvělý fotbal ve výborné atmosféře. Nejlepší kombinace pro každého fanouška, ale například i půlky“, které mají zájem překvapit partnerů a užít si pěkný výlet.

Přesně takové bylo složení posádky, která vyrazila na zápas osmifinále Německého poháru Bayern Mnichov Eintracht Braunschweig.

Autobus odparkoval přímo u Allianz Areně a klienti se mohli rozhodnout, zda navštíví klubové muzeum v útrobách stadionu nebo si půjdou ohlédnout město. Většina zvolila přesun metrem do centra, který trvá přesně 15 minut a ocitnete se přímo před radnicí. V jejím okolí jsou desítky obchodů a samozřejmě také hospod, restaurací nebo i skvělý trh s jídlem Viktualienmarkt. Po dlouhé cestě padlo vhod občerstvení v podobě výborného bavorského jídla a neodmyslitelného piva.

bayern-braunschweig-166_2685

Nejen v restauracích, ale po celém městě bylo vidět, že je den zápasu. Fanoušci v dresech, se šálami a suvenýry od výmyslu světa byly téměř všude, četné byly i skupinky příznivců hosty, ve vzduchu byl cítit fotbal.

bayern-braunschweig-166_2683

Pár hostů ještě stihlo navštívit i Olympijský park, kde se v minulosti oslavovali i mistrovské tituly bavorského velkoklubu a v současnosti se na stále výborně vypadajícím stadionu konají nejrůznější akce.

bayern-braunschweig-166_2708

Čas výkopu se pomalu blížil, takže jsme se po krátké procházce uličkami města vybrali zpět ke stadionu. Ihned po vystoupení z metra zaujme každého do červena vysvícený supermoderní stánek, který je suverénně nejfotografovanějším objektem široko daleko.

Bezproblémový vstup přes turnikety, navštívit fanshop, ještě najít sektor a si jen užívat atmosféru a výkony hlavních aktérů. V útrobách jsou k dispozici desítky bufetů s tradičními klobásami a pivem, ale v chladném počasí šel jednoznačně na odbyt i fantastický punč.

 

bayern-braunschweig-166_2675

Bayern nastoupil v plné síle a v zápasu potvrdil pozici favorita, i když výsledek 2: 0 proti druholigovým týmem se některým málil. Čekali spíše gólové hody, ale nakonec zůstalo jen u dominanci v držení míče. Atmosféra však musela nadchnout každého, stačí si prohlédnout video. Přibližně takto vypadá prototyp autobusového zájezdu na otočku„, bez ubytování.

 Pokud jsme vám udělali chuť a toužíte absolvovat něco podobného, již ve středu 11. 3. máte další možnost. Tentokrát půjde ještě io prestižnější zápas v rámci Ligy mistrů proti Šachtar Doněck.


Stále jsou místa v autobuse nebo zajistíme pouze vstupenky. KONTAKTUJTE NÁS!

 

KOMPLETNÁ FOTOGALÉRIA