Jak probíhá typický zájezd?

Dokonale známe každé fotbalové město a každý fotbalový stadion. Po osmi letech cestování za fotbalem nás už nic nepřekvapí. Můžete se proto spolehnout, o vše se postaráme a vy se budete věnovat pouze vlastní zábavě. Následující řádky jsou věnovány těm, které zajímá jak probíhá náš typický zájezd.
Dvě hodiny před odletem se na letišti setkává celá skupina spolu s delegátem, který organizačně zajišťuje celý zájezd. Každý účastník dostane letenku, doklad o cestovním pojištění a podle dohody se přesouváme k odletu spolu nebo individuálně. Dohodnuté je setkání v příletové hale ihned po příletu. Vždy je zajištěna společná přeprava na hotel mikrobusy, taxíky nebo metrem.
Pokud nemáte jiné požadavky, tak ubytování řešíme ve výborných 3 * hotelech s polohou v centru města. Při výběru hotelů zohledňujeme i dostupnost z letiště a polohu vůči stadionu. Vždy spolupracujeme pouze se spolehlivými a ověřenými partnery. K dispozici jsou jedno-, dvou- a třílůžkové pokoje.
Do dějiště zápasu cestujeme obvykle den předem. Po check-inu na hotelu a krátkém odpočinku se celá skupina dohodne na dalším programu. Snažíme se vyhovět většině a zároveň zohlednit zájmy jednotlivců. Kdo se neúčastní společného programu, může počítat s pomocí delegáta formou konzultací, zabezpečení map, vstupů, získání informací atd. Nejčastějším bodem programu po příchodu bývá dobré jídlo a prohlídka stadionu. Rádi poradíme, kde ochutnat tradiční domácí speciality nebo jinou restauraci dle chuti.
Prohlídku stadionu pořádá delegát mimo hracího dne. V den zápasu bývají některé prostory stadionu pro veřejnost uzavřené (šatna, vstup na hřiště, střídačky). Skupinu dovede ke stadionu, zajistí vstupenky a doprovází během prohlídky. Prohlídka stadionu není zahrnuta v ceně zájezdu. Ne každý má zájem prohlédnout si stadion i mimo konání fotbalového zápasu.
Každé město je jedinečné a nabízí unikátní atrakce. V Liverpoolu jdeme na koncert do klubu Beatles, v Madridu navštívíme býčí zápasy, v Barceloně obdivujeme Gaudího umělecká díla. Pravidlem však je, že v každém městě připraví delegát i základní prohlídku centra města a hlavních turistických atrakcí. Kromě toho máte vždy dost času prohlédnout si, co vás zajímá.

Před zápasem se celá skupina setká na recepci hotelu tak, abychom byli u stadionu nejpozději dvě hodiny před zápasem. Z hotelu odchází každý už se svou vstupenkou. U stadionu si určíme místo a čas pozápasového setkání. Pak si až do zápasu individuálně nebo společně užíváme fotbalovou atmosféru. Sedíme na pivu ve fotbalovém baru, nakupujeme suvenýry ve stáncích nebo v oficiálním fan-shopu, fotíme se s domácími fanoušky a sledujeme příchod hráčů na stadion. Po zápase má každý dostatek času udělat si fotky na tribunách a dokoupit poslední suvenýry. Takto přečkáme hlavní pozápasové shony, abychom se mohli společně přesunout zpět na hotel.

Den odjezdu je opět v režii delegáta, který dohlíží na bezproblémové odhlášení z hotelu, společný odjezd z recepce v dohodnutý čas, přesun na letiště a samotný odlet. Rozloučíme se a za účast na zájezdu vám poděkujeme až po příletu před budovou letiště.

Rádi zodpovíme všechny vaše otázky, KONTAKTUJTE NÁS.