Jak objednat zájezd s FotbalTour?

3 minuty čtení

Množství fotbalových fanoušků se ptá, jaký je postup při objednávání zájezdu na sportovní akci. Standardní proces je jednoduchý a jeho detaily se dozvíte na následujících řádcích.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku, Instagramu a na Tik-Toku.

Cestovní kancelář FotbalTour pořádá zájezdy na fotbal od roku 2008. Tým lidí se stará o to, aby se každý člověk dočkal individuálního a osobního přístupu. Jsme k dispozici telefonicky, emailem, na sociálních sítích, ale také v pobočce, která je situována v Bratislavě. V případě potřeby se umíme dohodnout na osobní schůzce i mimo prostory naší firmy.

Zájezdy na míru a pravidelná aktualizace

Na našem webu zveřejňujeme a pravidelně aktualizujeme nabídku zájezdů na všechny atraktivní a dostupné zápasy. Umíme však uspořádat zájezd i na jakýkoli jiný zápas v jakékoli sportovní soutěži na světě. Velice rádi vám připravíme nabídku na míru na lokální derby, dodáme vstupenky na zápas během vaší letní dovolené, nebo zajistíme VIP lóži na Santiago Bernabeu či Anfield Road během firemní konference.

Standardní balík obsahuje všechno, co potřebujete

  • vstupenka základní kategorie
  • letenka
  • ubytování
  • delegát

Podmínkou je ale minimální naplněnost na zájezdu, alespoň 10 lidí. Jsou různé možnosti, jak vám umíme cesty na sportovní akce přizpůsobit, stačí nám říct svou představu. Je jen na vás kdy a odkud budete odlétat, kolik dní zůstanete v dějišti zápasu, jaký typ a polohu hotelu preferujete, nebo ze které tribuny budete sledovat dané utkání.

  • V rámci možností rozšíříme zájezd o návštěvu dalšího zápasu nebo jiné sportovní a kulturní akce podle časového harmonogramu. Napište nám vaše požadavky a my uděláme, co bude v našich silách, abychom vše zajistili.

Jak objednat?

  1. KROK: Kontakovat nás telefonicky, emailem nebo prostřednictvím nezávazného rezervačního formuláře, který je umístěn u každé webové nabídky.
  2. KROK: Jeden z členů našeho týmu vám v nejkratším možném čase pošle mailem detailní informace. Standardní nabídku upravujeme dále již dle vašich individuálních požadavků.
  3. KROK: Po odsouhlasení finální nabídky a na základě informací o účastnících (jméno a příjmení, datum narození, číslo a platnost dokladu) vám opět emailem pošleme smlouvu o pořízení zájezdu a fakturu.

Úhradou faktury (zálohy) je zájezd oficiálně potvrzen. Nejpozději sedm dní před odjezdem vás opět kontaktujeme, abychom si ještě jednou potvrdili všechny detaily a dohodli si čas schůzky na letišti před odletem.

Užijte si bezstarostný zájezd

Samotné zájezdy organizačně zajišťuje zkušený delegát, který vám je nonstop k dispozici a vyřídí vše potřebné. Znalost cizího jazyka proto není nutná, stejně tak nemusíte mít starosti, že byste se během celého trvání zájezdu dostali do situace, ve které by vám neměl kdo pomoci nebo poradit. Můžete se tak maximálně soustředit na nezapomenutelný sportovní zážitek.

👉 Jak probíhá samotný zájezd si můžete přečíst v tomto článku.

15 let zážitků, které společně prožíváme dodnes.
Cestujte za sportem s FotbalTour.