Zrušený let nás nezastavil, na CK FotbalTour.cz se můžete vždy spolehnout!

Představte si, že si objednáte letecký zájezd na fotbalový zápas. Den zápasu se blíží a očekávání jedinečného zážitku se stupňuje. Den před odletem vám zazvoní telefon s kontrolní otázkou, zda je vše z pokynů jasné (klasický postup CK FotbalTour.cz) a zda nemáte doplňující otázky. Po potvrzujícím telefonátu je radost z fotbalového zájezdu ještě větší a nemůžete se dočkat odletu. Kufry jsou pobalené, ráno se setkáváme na letišti o 8:00.

„Omlouváme se, váš let je zrušený“

Příchod víkendu je pro většinu pracujících Slováků časem volna a odpočinku. V CK FotbalTour.cz naopak zvyšujeme pozornost, neboť posíláme desítky (někdy stovky) klienty do fotbalových destinací po celé Evropě. A tak nás i last-minute zprávazrušení letu Bratislava-Leeds, zastihla připraveny.

Zrušení letu, kterým mělo letět na fotbalový víkend do Anglie více než 40 klientů, nám letecká společnost oznámila v noci ze čtvrtka na pátek. Pouze pár hodin před odletem. Zdánlivě neřešitelná situace, na kterou jsme ale promptně našli řešení.

„Jak je libo, vyberte si náhradní termín odletu“

Nabídka letecké společnosti na výběr náhradního termínu letu je sice velkorysá, ale pro naše klienty nepříliš praktická. Z komunikace aerolinky bylo zřejmé pouze to, že cestující nechali, aby se se vzniklou situací vypořádali na vlastní pěst.

V této chvíli se ukázaly kvality nejoblíbenější a nejzkušenější fotbalové CK v ČR. Doslova z minuty na minutu jsme připravili autobusový transfer Bratislava-Vídeň, náhradní let Vídeň-Londýn a po příletu do Anglie i autobusový transfer Londýn – Manchester. Konečný účet za celou operaci přesáhl 12 000 EUR a natahovačky s aerolinkami a pojišťovnou jistě přesáhnou aktuální kalendářní rok.

Na rychle připravena náhradní cesta sice nebyla tak komfortní, jak jsme měli původně v plánu, ale hlavní účel byl splněn. Zájezd na zápas Manchester United – Everton se konal navzdory nečekaným změnám.

I když později, klienti se v noci z pátku na sobotu přece jen dostali do Manchesteru a čekal jejich nabitý program s třešničkou na dortu. Wayne Rooney se vrátil v dresu Evertonu na Old Trafford a po střídání ve druhém poločase vyslechl mohutný aplaus. Domácí vyhráli jasně 4: 0 a klienti CK FotbalTour.cz si užili gólové hody.

Parádním bonusem byla prohlídka stadionu se Slovenským komentářem. Velká skupina klientů ze Slovenska už zaujala i pracovníky klubu a přidělili nám za průvodkyni Slovenku, která pracuje v slavném velkoklubu na této pozici.

  

Dvacítka klientů si v doprovodu delegáta dopřála hned dvojitou porci Premier League. Do nedalekého Liverpoolu si fotbalový nadšenci „odskočili“ na zápas Liverpool – Burnley.

Konec dobrý, všechno dobré. Po informaci o zrušení letu do Anglie to vypadalo na nesplněné sny a řešení pojistných událostí. Nakonec se klienti celoživotního zážitku dočkali a dodatečnou komunikaci s leteckou společností a pojišťovnami rádi probereme v CK na sebe. Klienty nestály autobusové transfery a náhradní letenky ani cent a tak můžeme spokojeně konstatovat, že nám přibylo dalších 40 spokojených klientů.

Přečtěte si i jedno z hodnocení od spokojeného klienta:

„Dobrý den,
Zúčastnil jsem se zájezdu Manchester United – Everton. Zájezd začal nejhorší jak mohl, letecká společnost zrušila let, avšak díky šikovným klukům z cestovky naději žila, začali makat na řešení problému a vyřešili ho přímo dokonale, sehnali letenky a na zájezd jsme nakonec šli, sice cesta byla nekonečná ale stihli jsme všechno co jsme chtěli a stálo to zato. Cestovka ukázala že jim záleží na spokojenosti zákazníků. Kéž by každá cestovka měla takový přístup. Služby delegáta skvělé. Požadavek na vstupenky splněna. Zážitek nezapomenutelný. Určitě využiji ještě Vaše služby. “

-Tomáš Kordiak-