Souboje titánů ve čtvrtfinále Ligy mistrů

Píše Richard Hanzlík, z prvního neobjektivního sportovního portálu TakUrcitee.sk

Zde již veškerá sranda končí. Zrno se oddělilo od plev a zůstalo 8 nejlepších mužstev Evropy, které si to rozdají o ušatou trofej, až příliš podobající se na Garetha Balea.

Rozpis zápasů je znám, a vy su již nyní můžete v otevíracích cenách zajistit své místo mezi tisíci nadšenými příznivci přímo na tribunách. Kompletní nabídku naleznete ZDE

futbaltour liga majstrov stvrtifnale

Fotbalové feng-šuej je opět v rovnováze

Tří zástupců dodala La Liga, dva Bundesliga liga, po jednom Velká Británie, Francie a Itálie. Aby se sem dostali, museli odehrát těžké zápasy, vyřadit většinou silné soupeře a dát světu comeback, o kterém se bude ještě dlouho mluvit.

Největšími překvapeními této fáze jsou jednoznačně Monako a Leicester, přičemž právě knížata fascinovala fotbalový svět. Největším gigantům se vyhnou i ve čtvrtfinále, takže při trošce štěstí mohou jejich pohádky pokračovat.

monaco falcao

Real Madrid – Bayern Mnichov

Pokud na sebe narazí takové těžké kalibry světového fotbalu, je nutné na chvíli zbystřit. Když se setkali naposledy, Real dal Bayernu lekci 5:0 a sezónu završil La Decimou. V sezóně 2011/2012 se těšil z postupu na penalty Bayern, který však ve finále hraném doma podlehl Chelsea. Není pochyb, že kdokoliv z této dvojice postoupí, bude směřovat i k celkovému vítězství.

 

real bayern

Není to jen souboj milionářských mužstev, famózních útoků a bývalých spoluhráčů ale i trenérského učitele s jeho žákem. Ancelottiho dokázal v Madridu plnohodnotně nahradit až Zinedine Zidane, který ihned po nástupu nejkrásnější fotbalovou soutěž s mužstvem ovládl. Carlo zatím přijal nabídku převzít bavorskou mašinu s jediným cílem – přinést ušatý pohár domů.

real zidan ronaldo

Ve středu pole se proti sobě představí hráči, kteří dokonale znají oba kluby. Výměna Xabiho Alonsa za Toniho Kroose přinesla ovoce oběma týmům a pro Baska, který po sezoně ukončí kariéru, to bude krásné rozloučení s madridským bílým domem.

Ať už vítězné, nebo ne, to si dnes nikdo netroufne říct. Zda to půjde lépe Lewandowskému, nebo Ronaldovi, zda se Navas vyšponoval k top výkonům, nebo to opět celé vyřídí Ramos. Jestli zvítězí fotbalový heavy metal nebo rock & roll.

Toto je nejvyšší světová liga, extratřída je oproti tomuto zápasu pouze předzápas halového turnaje internacionálů. Fotbal nás odměnil za to, že ho máme rádi. Dámy a pánové, Real Madrid – Bayern Mnichov. Šance vychutnat si odvetu na vyprodaném Santiago Bernabeu přichází pouze párkrát za život. A že ten Real umí otáčet zápasy.

real bernabeu

Barcelona – Juventus Turín

Katalánský krém smetl pařížský dort i s přispěním německo-tureckého kebabu, ale historie se na to ptát nebude. Stalo se to, co se stalo a nyní je na Juventusu, aby se s touto skutečností vypořádal.

Říká se, že Bonucci se už pár hodin soustředí pouze na obranu v pokutovém území. Karol Marko bude hostem studia při obou zápasech, protože nikdo nerozumí fotbalu ze Serie A tak, jako on.

Juventus vstupenky

Vládci Itálie a Španělska představují na oko opačné herní styly. Dokonalý útok proti dokonalé obraně, ale oba vědí více než dobře uspávat celé klubka hadů.

Ťuky-ťuk a když vás chytí mikrospánek jako tureckého řidiče, přijde kolmice. V útoku jména jako Messi, Neymar, Suárez, Higuain, nebo Dybala.

Všimli jste si? Vše chlapci z Jižní Ameriky. Pokud chceme porovnávat jiné formace, obranu má jednoznačně lepší Juve a co se týče zálohy, tam bude záležet na malých detailech.

barcelona msn trio

Juve má mírnou nevýhodu, protože první zápas odehraje doma a na rozuzlení zápletky pojede na místo, kde ještě teď sedí Unai Emery. Obě mužstva už přestává bavit vládnout doma a mají obrovskou chuť na Ligu mistrů.

Šanci však může dostat pouze jeden z nich. Kdo se bude těšit po odvetě v Barceloně? Nechtěli byste to být hlavně vy? Na světě neexistuje mnoho na život a fotbal lepších míst.

ZBÝVAJÍCÍ LAHŮDKY

Souboj Borussie s Monakem má všechny předpoklady k tomu, aby překonal gólové rekordy fotbalových a hokejových soutěže. Ofenzivě stroje, které občas velmi rady zapomeň bránit potěší duše fanoušků TÉTO krásné hry.

dortmund po zapase

Před měsícem bych favorizoval Dortmund, ale Monaco dostalo na svou stranu téměř celý svět a pokud se má v Lize mistrů odehrát letos nějaké překvapení, ať ho slaví Leonardo Jardim.

Proti Žluté stěně to však budou mít chlapci od Azurového pobřeží sakra těžké, to totiž není polomrtvý Etihad Stadium. Vždyť se přijďte přesvědčit i vy, jak fandí nejlepší fanoušci v Lize mistrů.

AS Monaco zajazdy

Dostat za soupeře Leicester City chtělo asi málokteré mužstvo. Protože v zápase proti němu můžete jen ztratit. Bál se i Gigi Buffon a to se o Juventusu nedá říct, že někdy soupeře podcenili.

Lišky však za soupeře dostali los kolčoneros z Madridu. Neúspěšného finalistu z minulé sezóny. Griezmann možná kroutí poslední sezónu pod Simeonem a setkání s mistrem Anglie by mohlo být příjemným zpestřením zápasového programu Ligy mistrů.

Leicester-v-Everton

Navíc Leicester vyprovodil i Sevillu, takže mu španělský fotbal má co vracet. Zapíší se ex-Ranieriho chlapci do dějin světovéhu fotbalu dalším zázrakem?

Nahlašujte v práci dovolené přátelé, Liga mistrů vstupuje do další fáze a vy můžete být při tom. Protože kdo zaváhá, vychutná si gólové hody pouze za televizní obrazovkou. A že je to živě úplně o jiném, to vám říkat nemusíme.