Zkušenosti FotbalTour.cz k nezaplacení: Vyhněte se riziku a podvodníkům

El Clásico – jeden z nejatraktivnějších zápasů sezóny, který chtějí vidět miliony fanoušků z celého světa, nás donutil jednat a napsat tento blog. Stává se nám to v poslední době poměrně často a nepříjemná situace, jejímž výsledkem jsou zoufalí lidé před stadionem, se neustále opakuje.

Pár dní před zájezdem či zápasem, někdy i v samotný den souboje nás osloví lidé, kteří zaplatili za vstupenky velké peníze neznámým osobám z internetových diskusí, pofidérních stránek nebo věřili (ne) oficiálním cestovním agenturám, které se absolutně nespecializují na sport. Samostatnou sortou jsou ještě lidé, kteří se na takový celosvětově sledovaný zápas vydali „na vlastní pěst“ s myšlenkou, že vstupenku získají přímo na místě, například i na pokladně stadionu, přestože zápas je beznadějně vyprodán několik týdnů předem. To vše je pro člověka cesta do pekla, minimálně finančního.

Rizika spolupráce s neověřenými partnery:

Pokud využijete služeb podobných „firmiček“, velmi snadno se může stát, že nebudete vědět o změně data zápasu (většinou kvůli TV přenosem) a vy ho kvůli fixně naplánovanému termínu odletu prostě nestihnete.

V tom lepším případě byste ho měli stihnout, ale nastanou komplikace se vstupenkami. I přes avizovaný „budou vás čekat na hotelu“, vám po příjezdu na recepci řeknou, že žádnou zásilku na vaše jméno nemají. Kontaktní telefony jsou najednou nedostupné. Nebo dostanete jiné vstupenky, než jaké jste si objednali. Nebudete sedět vedle kamaráda, ale na opačné straně stadionu. Ozvali se nám i tací, kteří s radostí a nadšením přišli k turniketu na stadionu, ale systém je dovnitř nepustil a organizátoři jim potvrdili, že vstupenky jsou falešné.

Klienti se na nás obrátili na poslední chvíli už i s tím, že jejich zájezd byl pár dní před odletem prostě zrušen, neboť jiná agentura nedokázala zajistit vstupenky a tak jim vrátili celou částku. Turista to možná akceptuje, sportovní fanoušek jen velmi velmi těžko.

Spolupráce s CK FotbalTour.cz:

Termíny zápasů pravidelně sledujeme a prostě se nemůže stát, že byste přiletěli do dějiště zápasu a ten se bude konat o den dříve nebo později, než jsme uvedli. Každý zájezd do detailů finalizujeme, až po definitivním potvrzení času výkopu.

Vstupenky vám dodáme většinou ještě před odletem, případně vám je předáme při setkání na letišti nebo vám je dá spolupracovník (delegát) po příjezdu na místo, vždy dle dohody. Navíc při velkých skupinách a top zápasech je delegát s vámi během celého pobytu, aby okamžitě na místě vyřešil jakýkoliv drobný problém. Garantujeme vždy sezení v párech (po dvojicích). V případě včasné objednávky zajistíme i společné sezení větších skupin ve stejném sektoru, abyste si zápas mohli dokonale vychutnat.

Bonusem v případě, že si u nás zakoupíte kompletní zájezd, je nejúplnější pojištění na trhu. Pojištění ve spolupráci se společností MetLife, která je vedoucí mezinárodní pojišťovací organizace ve více než 130 zemích světa, je v takovém rozsahu, že se před cestou a ani během zájezdu nemusíte obávat opravdu ničeho.

Naše rada: Při sportovních zájezdech většinou neplatí populární „last minute“, čili objednávka až na poslední chvíli. Právě naopak, čím dříve si objednáte, tím bude cena nižší a přijatelnější. Nejvýhodnější ceny vstupenek i zájezdů můžete využít pouze při co nejvčasnější rezervaci a úhradě, ideálně i několik měsíců předem. Prestižní a nejslavnější sportovní zápasy a akce jsou vyprodány dlouho před jejich konáním. Je velmi náročné a mnohem dražší uspokojit požadavky klientů pár dní před zápasem, turnajem či akcí.