Pojeďte na Audi Cup s dětmi, Mnichov vás dostane

Děti fotbal milují. Můžete nám říkat co chcete o tabletech, playstation i mobilech, my víme své. Každý rok dovezeme stovky dětí na ty nejslavnější stadiony světa a věřte nám, tam, v útrobách těch největších fotbalových divadel, žádný počítač nemá nárok.

Viděli jsme to tisíckrát, ale vždy jsme dojati, když víme, že jsme spolu s rodiči splnili nejtajnější sny.

Dokonalý program na letní prázdniny

A rádi je dětem splníme i přes prázdniny. Vždyť za vysvědčení, poslouchání nebo celoroční tréninkovou dřinu se patří je pořádně odměnit. Proto opět organizujeme i speciální dětské zájezdy na první velký fotbalový turnaj nové sezóny, mnichovský Audi Cup.

Bayern Mníchov vstupenky

Tento rok bude turnaj opravdu výjimečný. Sešla se na něm skutečná fotbalová smetánka. Bayern Mnichov, Atletico Madrid, FC Liverpool a SSC Neapol, co jméno, to pojem.

liverpool jurgen klopp baner

Děcka mají jedinečnou šanci během pár dní vidět přímo v akci Vidala, Neuera, Ribéryho, Griezzmanna, Kloppa, Hendersona a samozřejmě i Marka Hamšíka a to je věc, která udělá z každých prázdnin nezapomenutelné.

neapol-marek-hamsik

Kromě fotbalových megazápasov toho hodně nabízí i samotný Mnichov. Mohli bychom zde plýtvat slovy na to, abychom vám zde popsali všechny ty krásné památky, které v Mnichově jsou.

Ano je tu Marienplatz, Karlplatz i nádherný Frauenkirche a kopec dalších historických skvostů. Ale také si asi pamatujete když vás rodiče, jak děti vláčeli po těch vám nicneříkajících starých budovách?

mnichov zoo

Udělejte to jinak, metropole Bavorska má i dětskou tvář a je přímo stvořená pro výlety.

S námi objevíte i místa, která určitě potěší i to hluboko skryté dítě ve vás. Jedním z takových míst je slavná Mnichovská ZOO. Zapomeňte na klasické zamřížované výběhy z tuzemských zoologických zahrad.

zoo mapa mnichov

V Mnichově s dětmi objevíte klasické safari, jak má být. Výběhy zvířat jsou co nejvíce přizpůsobeny jejich přirozenému životnímu prostředí a tam kde to jde, máte možnost se zvířat dotknout a potěšit se s nimi. Vše je čisté, přístupné a přizpůsobené dětem.

Pokud se chystáte vzít na Audi Cup chlapce, určitě je vezměte do muzea domácí automobilky BMW. Neznáme chlapce, kteří by o bavoráku nesnili a zde na jednom místě najdou všechny ty legendární modely, po kterých toužili už jejich dědové či otcové.

Muzeum také vychází dětem vstříc a nabízí speciální, dětské prohlídky, které jsou plné interaktivní zábavy a těch najnadupanejších superšprtov od BMW.

mnichov pre deti

Abychom ale úplně odchýlili od sportu, kousek od Světa BMW je Olympijský park. Vyrostl kvůli olympiádě v roce 1972 a na rozdíl od Atén, či Rio de Janeira ho město i po olympijském svátku dokáže naplno využít.

olympijsky areal mnichov

Zaujme zejména Olympijský stadion, kde donedávna hrával své zápasy Bayern a přestože už má svůj věk, svým futuristickým zjevem zaujme i dnes. V parku se denně koná množství akcí a děti si tam určitě najdou něco zajímavého. Navíc se tam dá skvěle odpočinout.

Ale myslíme i na dospělé. Pokud se chcete v Mnichově dobře najíst a co si budeme říkat, i napít skvělého piva, máme pro vás tajný tip. Zkuste nejznámější pivní sklep na světě Hofbräuhaus.

mnichov pivo

Najdete ji jen pár kroků od známého Marieplatzu a stojí za to. Pivo se zde vaří již od roku 1589 a bavorskou historii tu budete mít jako na dlani.

Jednoduše, není nad čím váhat, Audi Cup je nejlepší klubový turnaj léta a Mnichov zase město, které se vyplatí vidět i s dětmi.

audicup milano fans

Pokud máte o prázdninách ještě volný rodinný program nebo jste trenér a chcete svým svěřencům ukázat nejen skvělý fotbal, ale i moderní město, pojďte v srpnu s námi a užijte si všeho do sytosti v hlavním městě Bavorska.

audi-cup-2013-70_1000

Kompletní nabídku zájezdů na AUDI Cup 2017 naleznete ZDE.