Francie bude v létě dobrý nápad, nabízíme úvod do cestování

Bonjour, salut, s’il vous plaît, merci, unebière. Ne, nečtete francouzský web. Francie se stane od 10. června na měsíc nejsledovanějším místem na světě, a tak je načase oprášit základy ze školy nebo se naučit nejběžnější slova a fráze. Dobrý den, ahoj, prosím, děkuji, jedno pivo – to se vám určitě hodí.
Fotbalový vrchol roku se uskuteční právě v této nádherné krajině a již tradičně si budou moci zakřičet „Češi do toho!“ na mistrovství Evropy i fanoušci z České republiky.
Od prosincového losu louskají příznivci Čecha, Rosického a spol. mapu a hledají, kde se vlastně nacházejí Toulouse, St. Etienne a Lens, tedy dějiště zápasů České republiky na šampionátu. Na francouzské poměry jde o středně velká města, s dostupností všemi dopravními prostředky. Pojedeme autem, karavanem, mikrobusem, autobusem, vlakem či letecky? Zní v mnoha debatách v hospodách u piva i při rodinných setkáních. Plánují se výlety, dovolené, budou to nezapomenutelné zážitky.

česko fans 4 česko fans 3česko fans 2

Očekávání jsou obrovská, euforie se bude stupňovat. Šikovnější už mají zajištěnou dopravu i ubytování, jiní si vše nechávají na poslední chvíli. Každý pár rukou v hledišti a hlasivky ukryty pod českými šálami budou ve Francii třeba, aby se svěřenci Pavla Vrby probojovali co nejdále.
Na turnaji samozřejmě nebude chybět ani cestovní kancelář FotbalTour.cz, která pro všechny zájemce zajistí kompletní servis od A po Z a ještě i něco navíc. Spolehlivý a etablovaný partner všech fotbalových nadšenců připravil kompletní nabídku.
Časově náročnější, ale finančně dostupnější autobusové zájezdy do jednotlivých dějišť jsou pro dobrodruhy, kteří se chtějí pokochat nádhernými výhledy z okna během cesty. Cesta nabídne scenérie známé ze závodů Tour de France. K tomu písně a hudba, ladění hlasivek na český způsob, ale i nové známosti a přátelství. Tak může vypadat 4-denní letní dobrodružství

Neoficiální sraz fotbalové reprezentace pøed zápasem kvalifikace mistrovství Evropy na Islandu. Trénink 3. èervna v Praze.Česko ME 2016 česko fotbal 13
Pro zastánce pohodlného cestování jsou ideální letecké varianty zájezdů, je však již třeba sáhnout hlouběji do peněženky. Letecké společnosti operující na letišti v Praze nabízejí lety do několika francouzských metropolí, ale v případě dějišť zápasů české reprezentace je potřebný let s přestupem. Nic to nemění na tom, že letecký zájezd na zápasy ME 2016 je tím nejpohodlnějším způsobem cestování. Zájezdy na první dva zápasy (Česko-Španělsko, Česko-Chorvatsko) jsou spojeny s víkendem a tak cestování „zabere“ jen dva dny dovolené. V případě rozhodujícího zápasu ve skupině s Tureckem jsou k dispozici lety na 1 i 2 noci, takže i v tomto případě se dá stihnout kompletní zájezd od dvou dnů.

Mimořádně cenným bonusem budou delegáti v městech, kde se představí česká reprezentace. Méně zkušení cestovatelé se na nich mohou kdykoli obrátit s nejrůznějšími požadavky. Budou připraveni pomoci vyřešit případné problémy nebo zajistit a poradit doplňkový program přesně podle požadavků.Prvním krokem k uskutečnění cestovatelsko-fotbalového snu je návštěva webu nebo sídla CK FotbalTour.cz, jejíž klienti od roku 2008 nechybí na žádné významné sportovní události.

Po stovkách zájezdů jsou tisíce klientů zvyklí na nejkvalitnější servis. Jinak to nebude ani při nadcházejícím fotbalovém svátku ve Francii. Říká se, že Paříž je vždy dobrý nápad, ale od 10. června budou pro české příznivce nejlepšími nápady Toulouse, St. Etienne a Lens.

Z lásky k fotbalu!

https://youtu.be/xiQ7e5_yny4