Exkluzivně: Soutěž o zájezd na El Clásico pro 2 osoby

El Clásico – klasika fotbalových klasik!

Soupeření Realu Madrid a Barcelony je nejsledovanějším měřením sil minimálně na této planetě. Blaugranas jako zástupci Katalánska a Merengues reprezentující královské Kastilsko.

Nepřátelství obou táborů v posledních letech zvýrazňuje rivalita dvou momentálně nejlepších fotbalistů – Lionela Messiho v dresu Barcy a Cristiana Ronalda v týmu „pusinek“.

El Clásico exkluzivně na DIGI Sport 3 v neděli 23. dubna se Studiem La Liga od 19:00 nebo přímo na Estadio San Bernabéu prostřednictvím zájezdu pro dvě osoby.

 

el clasico barcelona real

Chceš cestovat na zápas La Ligy Real Madrid – FC Barcelona s DIGI Sport a FotbalTour? Tak posílej SMS s odpovědí na otázku:

„Je nejlepším střelcem v historii El Clásico Cristiano Ronaldo? Ano nebo Ne?“, Na zkrácené číslo: 6668 pro Slovensko, 900 11 30 pro Česko

SMS posílej ve tvaru:

LL / mezera / A, nebo LL / mezera / N / mezera / jméno a příjmení

 

Hrajeme o zájezd pro 2 osoby na zápas La Ligy Real Madrid – FC Barcelona, který se odehraje v Madridu na Estadio Santiago Bernabéu v neděli 23. dubna 2017.

Cena: 2x lístek na zápas, 2x zpáteční letenka, 2x ubytování se snídaní, pojištění a průvodce.

 

real bernabeu

Do slosování budou zařazeny všechny SMS zaslané do soboty 8. dubna do 12:00 h, které budou ve správném tvaru a se správnou odpovědí. Losovat budeme během Studie La Ligy o víkendu 8. – 9. dubna 2017 na DIGI Sport 3.

Zapojením se do soutěže zároveň využijete kampaň JAR 2017 – DIGI GO a získáte tak službu mobilní televize za zvýhodněnou cenu.

Cena SMS je 1,00 € včetně DPH (Slovensko) a 30, – Kč včetně DPH (Česko).

SMS hlasování zajišťuje společnost A SMS, s.r.o., SVK a pro Česko A SMS, s.r.o. ve spolupráci s ATS Praha.

 

Statut soutěže najdete ZDE.